Ik heb de TikTok van Hailey Bieber gestalkt – 20 schoonheidsproducten die ze gebruikt

0
66


Als er één beroemdheid is waar ik schoonheidsadvies van zou willen aannemen, dan is het zonder twijfel mevrouw Hailey Rhode Bieber. De oprichter van het model en het merk heeft niet alleen een ongelooflijke, onmogelijk bedauwde huid (wat grotendeels kan worden toegeschreven aan haar veelgeprezen en vaak uitverkochte huidverzorgingslijn, Rhodos), maar haar make-up is ook altijd op punt.

In tegenstelling tot veel sterren die ons graag laten raden, houdt Bieber zich niet aan haar routine. Ze plaatst zelfs regelmatig TikToks ‘maak je klaar met mij’ of video’s waarin haar favoriete producten op dit moment worden getoond. Natuurlijk kun je zelf door al haar TikToks bladeren en erachter komen welke producten ze gebruikt, maar als een van nature nieuwsgierig persoon die schrijft over schoonheid voor de kost, heb ik het zware werk voor je gedaan en haar TikTok-productaanbevelingen gespeurd.

Het beste aan de routine van Bieber is dat het toegankelijk is. Ze gebruikt niet veel superdure of moeilijk te vinden producten, en ze houdt het ook simpel door meestal maar een paar belangrijke make-upproducten te gebruiken. Voor de kenmerkende gloed van Hailey Bieber, blijf lezen om erachter te komen welke producten ze echt leuk vindt en gebruikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in