Ik heb de sirenelippen van TikTok geprobeerd: foto’s bekijken

0
12


@makeupbyash.x

Reageer op @paolasbulletjournal sirene lippen tutorial!!✨ #sirenlips #sireneyes #sireneyestutorial #sireneyestrend #sireneyesmakeup #doeeyesvssireneyes

♬ origineel geluid – Ash 💓

Ik ben een sucker voor een TikTok beautytrend. Of het nu gaat om het proberen van de virale “kaak-bh” of make-up voor pasfoto’s, ik ben constant aan het scrollen om de nieuwste en beste schoonheidshacks te vinden.

Inmiddels heb je waarschijnlijk gehoord van de TikTok-virale make-uptrend ‘sirene ogen’, wat in wezen een manier is om de vorm van je oog te veranderen om er meer gelift uit te zien door een uitgerookte eyeliner-techniek. Iedereen op TikTok beweert dat de methode je er sexy en aantrekkelijk uit laat zien, vergelijkbaar met de mythologische wezens die bekend staan ​​als sirenes.

Nadat ik een van onze redacteuren de sirene-ogen-trend had zien testen en ervan hield, hoorde ik dat “sirenelippen” het platform overnamen en mijn interesse was meteen gewekt. Net zoals de eerste bedoeld is om de ogen op te tillen, is de lipversie bedoeld om de lippen op te tillen voor een zwoele, gedefinieerde look.

Ik heb van nature behoorlijk grote lippen (bedankt, mam), maar ze zijn iets naar beneden gericht als mijn gezicht in een rustpositie is. Ik heb nog nooit een make-up-hack gevonden om dat feit tegen te gaan, maar ik was benieuwd of de trend van de sirene-lip hen de lift zou geven die ik voelde dat ze hadden gemist.

sirene lippen editor experiment

Afbeeldingsbron: POPSUGAR Photography / Renee Rodriguez

Om de hack te testen, had ik een donkerbruine voering, een nude-voering en een heldere glans nodig. Ik gebruikte de Refy Lip Sculpt ($ 26) in de kleuren Dusk en Sepia en de Rhode Peptide Lip Treatment ($ 16). Ik begon met het nemen van de nude-voering en het overlijnen van mijn lippen. Van daaruit nam ik de bruine voering en omlijnde mijn lippen boven de lichtere kleur, beginnend bij mijn cupidoboog. In plaats van mijn cupidoboog te definiëren, heb ik hem echter omlijnd. Toen ik de buitenste hoeken van mijn lippen raakte, schoof ik de voering een beetje omhoog – bijna alsof ik mijn lippen een gevleugelde eyeliner gaf. Ik bekleedde toen de onderkant van mijn lippen en verbond de onderste en bovenste lijnen. Om alles af te maken, heb ik de Peptide Lip Treatment aangebracht om alles samen te smeren.

Ik zal niet liegen, het kostte me een paar pogingen voordat ik de look echt kreeg. Er waren een paar gevallen waarin ik een beetje keek. . . clownesk, en er waren andere momenten dat het leek alsof ik net klaar was met het eten van een chocoladedoughnut. Toen ik echter eindelijk de verhouding van bruine voering tot nude-voering had bedacht, was het eindresultaat het waard. Het gaf mijn lippen een supersexy, volle, omgekeerde look, en hoewel het de vorm van mijn lippen niet volledig veranderde, was het een enorme verbetering.

sirene lippen editor experiment

Afbeeldingsbron: POPSUGAR Photography / Renee Rodriguez

Ik heb deze hack een paar keer getest sinds mijn eerste run, en ik heb ontdekt dat er een aantal dingen zijn om in gedachten te houden. Naar mijn mening is het het beste om te kiezen voor sirene-lippen als je een volledig glamoureus gezicht doet, omdat ik vond dat de trend niet goed samenging met minimale make-uplooks. Als ik bijvoorbeeld het huis uit wilde met “clean girl” make-up, zou ik het bij “gym lips” houden omdat de twee trends goed bij elkaar passen. Toen ik klaar was om helemaal uit te gaan voor een diner of een evenement, ontdekte ik dat sirene-lippen goed passen bij sirene-ogen of zelfs een leuke smoky eye.

Ook, hoewel alle TikTok-video’s die ik heb gezien bij het testen van deze trend een nude-lipvoering en een bruine lipvoering vereisten, ontdekte ik dat de bruine lipvoering beter paste bij een kleur die een of twee tinten donkerder was dan mijn natuurlijke lip – niet dezelfde kleur.

Het komt neer op? Hoewel ik denk dat ik deze make-uptrend niet elke dag zal dragen, is het wel superleuk om te doen als ik me extra verleidelijk wil voelen. Bovendien, het deed til mijn neerwaartse lippen op, dus als ik een manier kan vinden om het er wat natuurlijker uit te laten zien, zal ik merken dat ik het vaker draag.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in