Ik heb de jalapeño-wijn geprobeerd die overal op TikTok te vinden is, dus dat hoeft niet?

0
74


TikTok heeft veel virale voedseltrends gezien. Of dat nu slagroom is of pasta met tomaten-feta, als er één ding is waar de app goed voor is, dan is het zeker met smakelijke trends op de proppen komen. De nieuwste van deze trends is jalapeño rosé-wijn, die gewoon wat gehakte jalapeño-pepers in een glas rosé duwt en mensen worden er gek van.

De trend werd voor het eerst gepost door Allyssa op TikTok en het spijt me, maar hoe kwam dit idee voor het eerst in haar hoofd? Het is zo bedrieglijk, maar ik vermoed dat het in dezelfde lijn zit als olijven in martini’s doen. De trend is sindsdien miljoenen keren bekeken en veel mensen hebben het drankje opnieuw gemaakt. Dus ik dacht dat het tijd was om jalapeño rosé te proberen en te kijken of het echt alle hype waard is.

De ingrediënten verzamelen

Eerst moest ik alle benodigdheden verzamelen. Toegegeven, ik had waarschijnlijk verse jalape os moeten gebruiken en niet rechtstreeks uit een pot, maar mijn kleine winkel op de hoek had er geen en ik was niet van plan om alleen hiervoor naar de grote Tescos te trekken, dus nam ik genoegen met de beste van Old El Paso. Ik hou ervan om jalapeñosap in mijn wijn te hebben x

Ik gebruikte ook een goedkope fles rosé die een paar dagen in de koelkast had gestaan, dus ik had op dat moment niet echt de hoogste verwachtingen. MAAR het betekende wel dat de inzet aanzienlijk lager was en ik zou geen boujie-wijn verspillen als ik er een hekel aan had.

De drank in elkaar zetten

Ik depte de jalapeños droog (yum) en een ding dat me opviel was dat ze zeker minder groen waren dan die in de TikToks en het maakte het hele concept aanzienlijk minder aantrekkelijk. Ze hadden meer een Shrek-kleur dan een levendig groen, maar dat is gewoon mijn schuld omdat ik lui was.

Maar ik keek langs de vreemde kleur en plofte de jalapeño’s erin en eerlijk gezegd, ze dreven gewoon naar de bodem en zaten daar in een trieste groene klomp. Het leek alsof je per ongeluk wat van je diner in je glas liet vallen. Lief.

Het belangrijkste: de smaaktest

Dus het was tijd om een ​​slokje te nemen en ik was eigenlijk aangenaam verrast! Het smaakte absoluut heel fris en verfrissend met een beetje een pittige nasmaak.

Proost!

Maar terwijl mijn huisgenoten me uitlachten omdat ik met mijn brouwsel op de foto poseerde, hadden de jalapeño’s het geweldig naar hun zin met het marineren in de wijn en dat betekende dat de laatste paar slokjes LADELIJK smaakte.

Bijna dood ervaring

Eerlijk gezegd ben ik zo wit als maar kan en ik hou van een beetje pit af en toe, maar toen ik per ongeluk wat zaadjes doorslikte, voelde het een beetje te veel als poging tot moord. Niet op de foto, ik sprint naar de koelkast om wat melk te drinken.

jalapeño wijn

Algemene beoordeling: 6/10

Over het algemeen zou ik zeggen dat ik mijn glas op had, omdat ik geen wijn zou verspillen, ongeacht welke groente erin werd gegooid, maar ik kan niet zeggen dat dit mijn nieuwe go-to wordt voor pre-drankjes. Ik ben gewoon oprecht verrast dat ik er geen hekel aan had en ik denk dat als je van pittige drankjes houdt, je er misschien veel van zult genieten?

Dus ik zou het weer hebben? Waarschijnlijk niet, maar was het de slechtste drank die ik ooit had geproefd? Ook nee. En ik heb nog steeds een branderig gevoel in mijn keel terwijl ik dit schrijf, wat een sensatie.

Gerelateerde verhalen aanbevolen door deze schrijver:

• Ik heb de goedkope knoflookkoekjes geprobeerd die nu overal op je TikTok te vinden zijn

• Zo maak je de TikTok-ijskoffie waar iedereen het over heeft

• Ik heb de TikTok feta en tomatenpasta geprobeerd om erachter te komen of het de hype echt waard isLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in