Ik ben een stylist op TikTok – 5 modeproblemen die ik het meest zie

0
142


Terwijl ik een van mijn avonden door TikTok scrolde (je weet wel, zoals men doet), stuitte ik op het account van Eugenia Battaglia, @stylewitheugenia. Ze werkt al 15 jaar als styliste en plaatst momenteel winkelaanbevelingen, trucs en stylingtechnieken op TikTok. In dat verband nam ik contact op met Battaglia om meer inzicht te krijgen in de ‘modeproblemen’ die ze het meest voor haar klanten oplost.

“Na 15 jaar als styliste te hebben gewerkt, zijn dit enkele van de meest voorkomende vragen die ik krijg van vrouwen van alle leeftijden. Ik snap het! Het vinden van de juiste kleding voor de juiste prijs kan frustrerend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn,” vertelde ze me. Ze legde ook uit dat de onderstaande tips eenvoudige richtlijnen zijn om je de volgende keer dat je naar je kast of lokale warenhuis gaat, sterker te maken.

Met dit alles in gedachten, blijf scrollen om stylingtips van deze stylist op TikTok te ontdekken, evenals winkelreferenties als je geïnteresseerd bent in het toevoegen van iets nieuws aan je rotatie.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in