Idaho’s beroemde TikTok-ster is gearresteerd voor marihuana

0
62


Doggface 208 ging viraal nadat hij zichzelf filmde terwijl hij op een longboard over de weg in Idaho Falls reed op weg naar zijn werk nadat zijn vrachtwagen kapot ging en hij cranberrysap zo uit de fles dronk. De video was voor Fleetwood Mac, die de video zelf opnieuw heeft gemaakt. Doggface 208 is gearresteerd wegens marihuana.

Doggface 208 gearresteerd voor marihuana

Doggface 208, ook wel bekend als Nathan Apodaca, is 40 jaar oud en woont in Idaho Falls. Hij werd op 14 december gearresteerd op beschuldiging van het bezit van marihuana en het bezit van drugsparafernalia. We moeten ook toevoegen dat voordat hij Doggface 208 heette, het Doggface 420 was.

Waarom marihuanakosten u niet zouden moeten verbazen

Het maakt niet uit of je het eens of oneens bent met het al dan niet legaliseren van marihuana. Op dit moment is het illegaal en hij was vrij open over roken. Nogmaals, zijn naam was eerder Doggface 420. Op 20 april bracht hij een videoclip uit met Cheech en Chong en Snoop Dogg, helemaal over roken. Nogmaals, ik ben het er niet mee eens of oneens dat marihuana wel of niet legaal zou moeten zijn, ik zeg alleen dat het geen grote verrassing zou moeten zijn dat hij werd gearresteerd voor marihuana.

Nathan Apodaca is uit op Bond

Nathan Apodaca werd op 14 december vrijgelaten uit de gevangenis van Bonneville County. Hij heeft een pretrial conferentie op 26 januari. Apodaca verklaarde dat hem zijn rechten niet waren voorgelezen en dat hem oorspronkelijk was verteld dat hij alleen een kaartje zou krijgen. Er waren THC-gummies en parafernalia in de auto. De politie zei dat ze het konden ruiken nadat ze hem hadden aangehouden wegens verlopen registratie op zijn vrachtwagen.

KIJK: Welke belangrijke wetten werden er aangenomen in het jaar dat je werd geboren?

Gegevens voor deze lijst zijn verkregen van vertrouwde online bronnen en nieuwsuitzendingen. Lees verder om te ontdekken welke belangrijke wet werd aangenomen in het jaar dat u werd geboren en leer de naam ervan, het aantal stemmen (indien relevant) en de impact en betekenis ervan.

KIJK: De grootste zwendelpraktijken van vandaag en hoe je jezelf ertegen kunt beschermenLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in