Hypnotiserende TikTok laat zien hoe Kwik Trip Bread wordt gemaakt [WATCH]

0
87


Als je in de St. Cloud Area woont, is de kans groot dat je een Kwik Trip hebt bezocht. De buurtwinkels zijn sinds 2016 een belangrijk onderdeel van onze gemeenschap en bieden vers gebakken goederen, snacks, drankjes, gebakken kip en meer.

Ik ben een enorme Kwik Trip-fan. Zozeer zelfs dat mijn familie de tijd heeft genomen om (ongevraagd) me te vertellen over hun eerste ervaringen met de winkel, omdat ze weten dat ik oprecht vreugde voor hen voel en vreugde voor Kwik Trip. Het is vreemd, ik weet het, maar het is waar ik zin in heb.

Kwik Trip-broden zijn onlangs in de uitverkoop gegaan voor 69 cent en om dat te vieren, gaf de officiële Kwik Trip TikTok een kijkje achter de schermen hoe de versgebakken bundels koolhydraten worden gemaakt in hun Bread and Bun Bakery.

De deegklompen worden gekneed, banen zich een weg door meerdere transportbanden, worden gevormd en vallen vervolgens in broodpannen om te bakken. Ze komen perfect goudbruin uit, worden in zakken gedaan en naar de wijk Kwik Trips in het middenwesten gestuurd.

Ik heb de TikTok nu te vaak bekeken om te tellen, en ik dacht dat je misschien ook wat plezier zou beleven aan het kijken naar het proces. Bekijk de reis van brood hieronder en denk erover na de volgende keer dat je een brood van 69 cent oppakt!

@kwiktrip Brood is in de aanbieding. #kwiktrip #Midwest #wisconsin #fyp ♬ origineel geluid – Kwik Trip

10 tekenen van een lange, harde winter op komst

Minnesota Netnummers als werkschoenen

Bezoek Marty, Minnesota in beeldLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in