Huggy Wuggy TikTok Challenge Trend Betekenis uitgelegd nadat de politie ouders had gewaarschuwd toen Poppy Playtime-personagevideo en zoon viraal ging

0
94


Op TikTok klinkt Huggy Wuggy als het schattigste ooit, maar pas op, want het is het tegenovergestelde, ken de trend en uitdaging

Video’s van Huggy Wuggy zijn er in overvloed in het TikTok-horrorcontentgedeelte en gebruikers daar lijken de trend te kopiëren. Daar maken ouders zich nu zorgen over.

Huggy Wuggy TikTok Challenge-trend verklaard nadat de politie ouders had gewaarschuwd toen Poppy Playtime-personagevideo en zoon viraal ging

Het kwaadaardige personage Huggy Wuggy verschijnt in de 2021-videogame Poppy Playtime. In dit horror-overlevingsspel moeten spelers vechten om de nacht door te komen in een verlaten fabriek terwijl ze worden achtervolgd door de figuur “Huggy Wuggy”.

Het lijkt op een beer en heeft een angstaanjagend grote bek en vlijmscherpe tanden. Hij kan spelers knuffelen met zijn lange, bungelende armen, en net als jij eet Huggy Wuggy je op. Ouders hebben het wezen lang genegeerd, maar nu kinderen deze films nog steeds op TikTok en YouTube bekijken, heeft het hun gedachten overgenomen.

Huggy Wuggy Trend op TikTok

Huggy Wuggy TikTok De persona is wat trending TikTok-gebruikers en YouTubers motiveert. Horrornummers zoals ‘Free Hugs’, dat gaat over het opeten van de persoon die je knuffelt, behoren tot de door fans gemaakte inhoud. Bovendien fluistert Huggy Wuggy vieze dingen in het oor van de ontvanger.

Er is ontdekt dat veel jonge kinderen dit materiaal bekijken. Andere fans hebben films geüpload met Huggy Wuggy’s make-up, kostuums, kleianimatie of originele kunstwerken. Jongere kinderen zien dit negatieve aspect van het sociale mediaplatform, wat alarmerende gevolgen heeft voor ouders.

Volgens Chris Conroy, een cyberbeveiligingsfunctionaris bij de politie van Dorset in het VK, zijn er films gemaakt, liedjes geschreven en video’s duiken overal op YouTube en TikTok op met behulp van deze vrij vreselijke foto van dit beerachtige beest met vlijmscherpe hoektanden. Springangst en andere dingen waarvan je zeker niet wilt dat kleine kinderen ze zien, staan ​​centraal.

Britse politie heeft ouders gewaarschuwd

Ouders en autoriteiten hebben de trend lange tijd over het hoofd gezien, maar nu heeft de politie ouders officieel gewaarschuwd hun kinderen weg te houden van deze inhoud. Op scholen in het VK zijn er verschillende Huggy Wuggy-gerelateerde evenementen geweest.

Huggy Wuggy heeft een slechte invloed op kinderen

In januari 2020 moest een Britse school ouders bij elkaar roepen om hen te waarschuwen dat kinderen de slechte daden van Huggy Wuggy navolgden en om hen eraan te herinneren dat YouTube-inhoudsfilters deze video’s nog niet hadden geblokkeerd vanwege de gekke namen van de video’s. Er zijn incidenten geweest waarbij het personage kinderen getraumatiseerd heeft.

De songtekst van Huggy Wuggy is op zichzelf al verontrustend. “Mijn tanden scherp en klaar, in mijn greep, ja ze zijn dodelijk”, zegt een van de verzen van het lied. Andere verontrustende zinnen zijn “totdat je samen je laatste adem uitademt” en “leun voorover voor een ruggengraatbrekende omhelzing”.

Huggy Wuggy lijkt ons misschien normaal, toch bevat het schadelijk materiaal voor kinderen. Verrassend genoeg blijft de Huggy Wuggy-rage zich verspreiden zonder filters of waarschuwingen voor kinderen. Wat denk je dat de Huggy Wuggy-rage met de samenleving heeft gedaan?

Lees ook: “Rohit heeft een kleine Virat heeft een enorme”, oude tweet van Sofia Hayat Ex-vriendin van Rohit Sharma die zijn en Virat Kohli D * ck-maat vergelijkt, duikt weer op

Aanbevolen: sportfan-appLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in