Hudson Mohawke’s nummer ‘Cbat’ staat bovenaan de Spotify-hitlijsten nadat het viraal ging op TikTok

0
80


Hudson Mohawke’s nummer ‘Cbat’ heeft zijn weg gevonden naar de top van Spotify trending nadat een verhaal van Reddit met het nummer viraal ging op TikTok.

Een breed scala aan geluidsfragmenten is in de loop der jaren viraal gegaan op TikTok, allemaal met unieke redenen achter hun heropleving.

De meeste nummers zijn onlangs viraal gegaan dankzij nieuwe trends die de clip gebruiken, met ‘King For a Day’ van Pierce the Veil als een van de meest recente.

Hudson Mohawke’s nummer ‘Cbat’ is het nieuwste nummer dat zijn weg naar de top van Spotify-hitlijsten heeft gevonden dankzij een verhaal van Reddit dat viraal gaat op TikTok.

Het nummer van Hudson Mohawke staat bovenaan de Spotify-hitlijsten dankzij TikTok

Begin september deelde een TikTok-account met de naam ‘redditrave’ een verhaal op Reddit’s “Today IF**ked up” subreddit. Het bericht is geschreven door een man genaamd Tyler, die onlangs had ontdekt dat zijn vriendin een van de nummers die hij speelde niet leuk vond terwijl ze samen tijd doorbrachten.

(Klik hier als TikTok niet laadt)

De video deelde het nummer aan het einde en de video ging snel viraal – bijna 30 miljoen keer bekeken in de dagen sinds het werd geüpload.

Het nummer, Hudson Mohawke’s ‘Cbat’, is sindsdien in meer dan 73.000 video’s gebruikt, met meer dan duizend video’s die zijn geüpload in de tijd die nodig was om dit artikel te schrijven.

Op 4 september onthulde Hudson op zijn Twitter-pagina dat zijn nummer Cbat zijn weg naar de top van Spotify’s trending playlist voor zowel de VS als de rest van de wereld had bereikt.

Of het nu is omdat het verhaal viraal gaat op TikTok of dat luisteraars echt naar het hele nummer willen luisteren, Hudson verwelkomt zijn hervonden populariteit.

Ga voor meer TikTok-nieuws en andere virale verhalen naar onze hub.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in