Houston Public Works TikTok-wedstrijd, gebruiker schrijft rap over waterbesparing

0
14


HOUSTON, TEXAS – NOVEMBER 12: De Buffalo Bayou, een constante bron van overstromingen, slingert zich op 12 november 2021 door de stad in Houston, Texas. De infrastructuurwetgeving die door het Congres is aangenomen en in afwachting is van de ondertekening van president Biden, omvat geld f

Water is een belangrijk onderdeel van ons leven omdat we het elke dag gebruiken en drie inwoners van Houston hebben een wedstrijd gewonnen waarbij ze hun creativiteit gebruikten om de waarde van water te laten zien.

Imagine a Day Without Water is een nationale dag van educatie en pleitbezorging over de waarde van water en de Houston Public Works heeft een TikTok-wedstrijd aangekondigd voor gebruikers om hun liefde voor water te tonen.

VOORGESTELD VERHAAL: GEWELDIGE ASTROS RAP: ‘Toen je zei dat je Houston wilde, zei je dat je wilde verliezen’

“TikTok wordt een geweldige tool voor sociale media om het bewustzijn over het belang van water te verspreiden en waarom inspanningen voor natuurbehoud zo belangrijk zijn, hoe groot of klein de inspanning ook is”, zegt Carol Haddock, directeur van Houston Public Works. “Ik juich de winnaars en alle inzendingen toe voor de tijd en moeite om de waarde van water te laten zien en waarom het nu en in de toekomst belangrijk is voor Houston.”

De winnaars van de wedstrijd zijn woensdag bekend gemaakt en naast hun prijs zullen hun video’s op de sociale mediapagina’s van Rijkswaterstaat worden getoond en worden ze uitgenodigd voor een gemeenteraadsvergadering om een ​​certificaat van waardering te ontvangen.

VERWANT: Man uit Houston verkoopt birria-taco’s om de medische rekeningen van ouders te betalen

De hoofdprijs van $ 1.000 ging naar Mimi diLuna, die een originele rap maakte over het dichtdraaien van de kraan terwijl je je tanden poetst, je handen wast en de afwas doet.

De winnaar van de tweede plaats Gabriela Gonzalez won $ 500. Gonzalez deed een TikTok met een cartooncompilatie van buitenaardse wezens die de aarde bezoeken en de gevaren van waterverspilling.

De winnaar van de derde plaats, Holden Aramburu, won $ 250 voor hun videocompilatie van waterpartijen rond Houston.

De community kan elk item bekijken door te zoeken op de hashtag #ValueWaterHouston op TikTok.

Ook zal Openbare Werken samenwerken met Grundfos om op zaterdag 29 oktober om 10.00 uur een Walk for Water-evenement te organiseren

SUGGEREERDE: ‘Mensen realiseren zich niet hoeveel water kan worden verspild’, vragen inwoners van Houston om water te besparen

Het doel van het evenement is om het bewustzijn te verspreiden onder mensen over de hele wereld die geen toegang hebben tot schoon drinkwater en om wateronzekerheid te bestrijden. De non-profit Water Mission ontvangt 100% van het geld dat door het evenement wordt opgehaald om veilige wateroplossingen te bouwen in ontwikkelingslanden en rampgebieden.

Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden voor de Walk. Registratie kost $ 25 en is inclusief toegang tot het evenement en een t-shirt. Mensen kunnen ook lid worden van het Houston Public Works-team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in