House of the Dragon Young Alicent & Rhaenyra Lookalikes verenigen zich in TikTok

0
52


Twee meisjes die precies op Milly Alock en Emily Carey’s jonge Rhaenyra en Alicent uit seizoen 1 van House of the Dragon lijken, verenigen zich in een TikTok-duet.


Huis van de Draak’s jonge Rhaenyra en Alicent dubbelgangers verenigen zich in een TikTok-video. Huis van de Draakdat zich 200 jaar eerder afspeelt Game of Thrones, begint met de introductie van een jonge prinses Rhaenyra Targaryen, de erfgenaam van de ijzeren troon, en Lady Alicent Hightower, de dochter van de hand van de koning. Milly Alcock en Emily Carey maakten zich meteen geliefd bij het publiek met hun optredens als de jeugdvrienden die rivalen werden, daarom was het zo bitterzoet toen een tijdsprong van 10 jaar ertoe leidde dat hun personages werden herschikt met Emma D’Arcy en Olivia Cooke . Gelukkig zijn hun optredens net zo geliefd geworden, met D’Arcy die het prijzenseizoen aftrapt met een Golden Globe-nominatie.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Omdat de uitvoeringen van Alcock en Carey geliefd blijven, hebben twee dubbelgangers de laatste tijd wat aandacht online gekregen. Gedeeld @anniegull_ op TikTok, verenigt het duet de originele poster, die opvallend veel op Carey lijkt, zij aan zij met @kennedypowerz, die griezelig veel op Alcock lijkt, waardoor de jonge Rhaenyra en Alicent weer samenkomen. De video oogstte een reactie van Carey zelf, die simpelweg opmerkte: “OMG.” Bekijk de korte video hieronder:

Gerelateerd: 1 HOTD-moment bewijst dat Rhaenyra het wiel brak lang voordat Daenerys


Zullen Young Alicent & Rhaenyra terugkeren in seizoen 2 van House of the Dragon?

Jonge Alicent en Rhaenyra kijken elkaar aan in het bos in House of the Dragon

Huis van de DraakDe tijdsprong van 10 jaar resulteerde in een herschikking van talloze personages, met name Rhaenyra en Alicent. Hoewel het lijkt alsof de show grotendeels voorbij is aan de adolescentieperiode van het leven van Rhaenyra en Alicent en zich op volle kracht stort in de burgeroorlog van de Dance of the Dragons, is er altijd een kans Huis van de Draak seizoen 2 of later zal de kindertijd van de twee personages opnieuw bekijken. Dit kan gebeuren als een toekomstige verhaallijn een flashback naar deze tijd vereist voor wat extra context of karakterontwikkeling.

Alcock heeft de mogelijkheid al besproken Huis van de Draak haar en Carey terugbrengen, onthullend dat er gesprekken zijn geweest over hun terugkeer, hoewel er nog niets was besloten. Kort daarna, Huis van de Draak showrunner Ryan Condal maakte enkele verhelderende opmerkingen over het onderwerp en verklaarde dat de terugkeer van de jonge Rhaenyra en Alicent geen deel uitmaakt van de huidige plannen voor seizoen 2. Tegelijkertijd is het niet iets dat hij voor toekomstige seizoenen kan uitsluiten.

Game of Thrones seizoen 5 bevatte een flashback met het bezoek van een jonge Cersei Lannister aan Maggy the Frog, een waarzegster die haar informeert over de Valonqar-profetie. Met profetie die ook cruciaal blijkt te zijn voor de prequel-show, Huis van de Draak zou ook eerdere tijdsperioden kunnen herzien om relevante profetieën te onderzoeken, behalve dat het het voordeel zal hebben om jongere acteurs terug te halen die al eerder zijn geïntroduceerd. Alleen de tijd zal leren of de jonge Rhaenyra en Alicent ooit terugkeren Huis van de Draak.

Meer: Genius House Of The Dragon Theory verandert de rivaliteit tussen Alicent en Rhaenyra

Bron: @anniegull_/TikTok

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in