Hotelmedewerker walgt TikTok-kijkers na laten zien hoe ze eieren maakt: ‘Dat is een overtreding’

0
77


Een hotelmedewerker is viraal gegaan op TikTok dankzij een video die laat zien hoe ze eieren maakt op het werk, waardoor kijkers walgen.

Wanneer je op reis gaat buiten de stad, is de kans groot dat je in een hotel verblijft. En in de kosten van dat hotel is waarschijnlijk een optie om elke ochtend van uw verblijf te ontbijten.

Maar toch heb je je waarschijnlijk nooit afgevraagd hoe dat eten wordt klaargemaakt.

Hotelmedewerker Megan Rose, die op TikTok de naam _eg_girl draagt, is viraal gegaan na het uploaden van een video die laat zien hoe ze roerei maakt in het hotel.

TikToker gaat viraal na het delen van hoteleieren

Op 5 september plaatste Megan een video waarin ze de eieren schraapt in een pan. Het ging snel viraal en werd in de dagen erna bijna drie miljoen keer bekeken.

Bovendien overspoelden duizenden kijkers de reacties met gedachten variërend van lof voor hoe ze smaken tot hoeveel mensen geloven dat het een “schending van de gezondheidscode” is om ze te koken in de buffetverwarmers waaruit ze worden geserveerd.

(Klik hier als TikTok niet laadt)

Een gebruiker merkte op en prees het ontbijt: “Hotel- en ziekenhuiseieren slaan op een ander niveau, geen leugen.”

Een ander antwoordde, implicerend dat ze hun eieren niet op dezelfde manier koken: “Zo maak je eieren? Lol”

“Nee, dit is om op te warmen. Niet koken. Dat is een enorme schending van de gezondheidscode. Ze bevinden zich VEEL te lang in de gevarenzone van de temperatuur”, merkte een andere kijker op.

In een andere video onthult de TikToker dat de eieren die ze in de video kookt, voorgemengd zijn in een doos, en ze is van plan ze door elkaar te gooien nadat ze volledig gaar zijn.

Vele anderen voerden echter aan dat de “juiste” manier om roerei te koken is om ze te mengen als ze stevig worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in