Hooters-serveerster onthult strikte regels in virale TikTok

0
91


‘S Werelds beroemdste ‘breastaurant’, Hooters, doet vreemd genoeg denken aan ‘middelbare school’ of ‘het leger’, aldus een TikTokker.

Jardin Taylor zegt dat ze al geruime tijd serveerster is in het oranjegeklede eetcafé dat beroemd is om zijn vleugels en vrouwen – en ze onthult de sappige geheimen van de biz.

Taylor ging voor het eerst viraal in maart – 4,8 miljoen views met een video waarin verschillende van haar Hooters-collega’s plezier hebben en ronddansen. Maar binnen een paar seconden waren haar vriendinnen weg en onthulde ze in de clip: “Ze zijn allemaal ontslagen.”

In een nieuwe vervolgvideo met bijna een half miljoen views, gaf Taylor uitleg over de rigide regels van de Hooters-franchise die ertoe leiden dat sommige werknemers worden ontslagen – en waarom de hele ervaring soms kan aanvoelen alsof je in een basisopleiding zit of in het laatste jaar van middelbare school.

Ze merkte op hoe een meisje werd opgeschreven omdat ze te laat was – en hoe die vrouw anderen riep dat ze ook te laat waren zonder een reprimande te krijgen.

Taylor herinnerde zich toen hoe een andere serveerster werd ontslagen vanwege haar haarkleur. “Een van de belangrijkste regels van Hooters is dat, hoe je er ook uitziet als je wordt aangenomen, je die standaard moet handhaven”, zei ze.

Ze beweerde dat het haar van de server rood was geverfd in plaats van zwart en dat ze werd losgelaten omdat ze weigerde de tint terug te veranderen.

Een andere regel die Hooters afdwingt, beweerde Taylor, is dat de meisjes alleen studs in hun oren mogen dragen en geen hoepels. Er zijn geen kettingen toegestaan ​​en er mag slechts één ring aanwezig zijn.

kleermaker tuin
Hooters-serveerster Jardin Taylor deelt enkele van haar dagelijkse taken terwijl ze in het restaurant werkt.
TikTok/jardintaylor

Taylor onthulde hoe een server werd ontslagen omdat ze een septumpiercing in haar neus had en ze het er niet uit wilde halen.

Ondertussen waren enkele van haar 24.300 trouwe volgelingen geschokt door de behandeling van het opdienpersoneel en zeiden: “Wat is dit? Het leger?’, grapte de een, terwijl een ander zei: ‘Ik heb het gevoel dat ze regels hebben zoals middelbare scholen.’

“Hooters-regels voelen heel erg aan als “vrouwenhaat””, onderbrak een commentator. “Hooters is letterlijk de meest strikte baan die ik ooit heb gehad.”

Iemand anders viel in: “Geen sprake van. Dat is te streng. En voor min loon? Oh nee, ik zou het niet volhouden in dat militaire systeem. .”

“Verdomme, ze zijn zo streng als de hel”, riep een andere kijker uit. “Ik ben blij dat ik niet met een bedrijfsrestaurant werk.” Een ander verklaarde: “Het leger heeft meer flexibele regels dan dat!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in