Hoofd Instagram krijgt nieuwe profielfoto gemaakt door TikTok-fotograaf

0
111


mosseri profiel

Een fotograaf die naam maakte op TikTok heeft de nieuwe profielfoto gemaakt voor het hoofd van Instagram Adam Mosseri.

David Suh, een poseercoach en portretfotograaf, onthulde een video achter de schermen waarin Mosseri zijn studio bezoekt voor een fotosessie van een uur.

@davidsuh

Hij had elke fotograaf kunnen kiezen

♬ origineel geluid – David Suh

“Adam Mosseri heeft eindelijk zijn Instagram-profielfoto gewijzigd. En ik heb die foto gemaakt. Maar het was angstaanjagend”, legt Suh uit.

“Buiten het feit dat hij de CEO van Instagram is. Adam is er niet zo’n fan van om op de foto te gaan.”

Suh gaat verder met te zeggen dat hij voor de fotoshoot geen kans kreeg om met Mosseri te praten omdat “hij een druk bezet man is”.

“En tot slot had ik maar een uur om hem te fotograferen. Ik heb behoorlijk wat voorbereidend werk gedaan door wat lichttests te plannen en te doen”, legt hij uit.

“Op de dag van kwam Adam in mijn studio aan en het was vrij duidelijk dat er iemand van een publiek figuur in de buurt was.”

Hij beschreef het veel verguisde Instagram-hoofd als “super chill en erg vriendelijk, maar ook enorm lang.”

“Ik bracht mijn A-game en deed waar ik het beste in was: een veilige ruimte creëren waar mensen zich op hun gemak voelen en hen begeleiden zodat ze er op hun best uitzien voor de camera.”

Suh maakte enkele ontspannen portretten met Mosseri’s nieuwe profielfoto waarop hij in de camera kijkt met zachte verlichting.

“Een van Adams opmerkingen over foto’s was dat hij liever wegkijkt van de camera dan naar de camera”, zegt Suh.

“Dus om te zien dat zijn profielfoto van de laatste was, denk ik dat we het behoorlijk goed hebben gedaan.”

Positie-expert

Suh werd beroemd nadat hij fotografievideo’s op zijn TikTok-pagina begon te plaatsen, waar hij mensen adviseert over de beste manieren om te poseren.

@davidsuh

Stel je me eens voor in een tweedelig (ALLEEN voor educatieve doeleinden) 📚🍑

♬ Op die heuvel rennen (een deal met God) – Kate Bush

De 26-jarige heeft tientallen clips gepost waarin hij uitlegt hoe je goed moet poseren voor verschillende soorten foto’s. Hij geeft tips over hoe je Instagram-selfies naar een hoger niveau kunt tillen, hoe je moet poseren voor afstudeerfoto’s en legt uit wat de beste outfits zijn voor fotoshoots.

We zullen de wenkbrauwen fronsen dat het team van Mosseri een fotograaf heeft ingehuurd die het groot heeft gemaakt op TikTok nadat het Meta-bedrijf is bekritiseerd in zijn pogingen om meer op TikTok te lijken, waarbij Instagram zelfs geld aan TikTok-makers aanbood in een poging hen weg te lokken van het Chinese platform .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in