Hond ingevroren tussen Halloween-kattenrekwisieten gaat viraal in TX TikTok

0
12


title=wijzend"

Was de pup versteend of “wijzend” in de virale video? Een deskundige deed het.

Screengrab van de TikTok-video van @lilyyyyyyyannnn

Een TikTok-video van een zwart laboratorium dat is bevroren in het midden van verschillende Halloween-rekwisieten van een zwarte kat, is viraal gegaan, maar kijkers hebben verschillende verklaringen waarom de pup niet bewoog.

Lilly Flores, die in Texas woont, deelde op 9 oktober een video van haar hond met het bijschrift: “Als je lab doodsbang is voor katten.” In de video is Maverick het lab doodstil en omringd door vijf Halloween-kattenuitsparingen in de voortuin.

Als de familie Maverick belt, reageert hij niet en blijft hij roerloos staan.

“Hij ziet eruit alsof je hem hebt gepauzeerd”, merkte een persoon op bij de video.

“Haha, ik dacht ‘dat is echt geen echte hond'”, zei een andere persoon.

De video werd meer dan 12 miljoen keer bekeken, maar sommige kijkers denken dat Maverick helemaal niet bang was.

Een hondenexpert vertelde CNN dat het leek alsof Maverick wees – een instinctief gedrag voor jachthonden.

“Wijzen” is wanneer een hond op zijn plaats bevriest, vaak met één poot omhoog, om eigenaren op de hoogte te stellen van iets interessants dat in het verschiet ligt, volgens Hill’s Pet. Rassen die eerder wijzen, zijn spaniels, retrievers en setters, aldus het bedrijf.

“Als je hebt gemerkt dat je hond graag naar dingen wijst en het vaak doet, is zijn ras misschien meer geneigd om deze actie te doen”, schrijft Hill’s op zijn website. “Als hij een straathond is, kan het je zelfs helpen om enkele van zijn voorouders te achterhalen!”

Nadat de Floreses dichter bij Maverick zijn gekomen, begint zijn staart te kwispelen en wordt hij al snel uit zijn Halloween-prop-hypnose gehaald.

“Ik heb een paar keer gekeken, dacht dat hij een versiering was”, merkte iemand op. “Hier van.”

Profielafbeelding van Alison Cutler

Alison Cutler is een National Real Time Reporter voor het zuidoosten bij McClatchy. Ze studeerde af aan de Walter Cronkite School of Journalism and Mass Communication aan de Arizona State University en werkte eerder voor The News Leader in Staunton, VA, een tak van USAToday.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in