Hoeveel kost een Galaxy op TikTok? De prijs van het geschenk, uitgelegd

0
147


Ooit de verbazingwekkende Melkweg gezien tijdens een TikTok livestream en vroeg zich af hoeveel de beschermheilige voor het geschenk betaalde? Fans houden ervan om hun favoriete makers in bedrijf te houden. Soms betekent dat het kopen van hun werk, en soms betekent het doneren. Terwijl kijkers in de virtuele wereld geen geld in een gitaarkoffer kunnen gooien, hebben platforms zoals TikTok manieren gevonden waarop kijkers artiesten op dezelfde manier kunnen steunen met de functie Gifts.

TikTok is een korte video-applicatie die de thuisbasis is van miljoenen makers van inhoud. Maar alleen videomakers met meer dan 1.000 volgers hebben toegang tot livestreaming. TikTok implementeerde de Gift-functie om makers te belonen voor hun harde werk. De makers worden betaald door fans en zijn begaafde virtuele items die kunnen worden ingewisseld voor diamanten en omgezet in echt geld. Om deze geschenken interessant te houden, voegt TikTok periodiek nieuwe toevoegingen toe. Maar zelfs met de nieuwe toevoegingen blijven geselecteerde items favoriet bij klanten, zoals het Galaxy-cadeau.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

GERELATEERD: Wat betekent het als iemand is geverifieerd op TikTok?

Bij het bekijken van een livestream is het eenvoudig om een ​​favoriete maker van inhoud op TikTok te ondersteunen. Naast de ‘Voeg commentaar toe‘ functie, selecteer de ‘Geschenk‘ icoon. Als alternatief kan de ‘Roos‘ kan worden gekozen, maar hierdoor wordt alleen een roos verzonden en kan de gebruiker geen andere optie selecteren. Zodra de ‘Geschenk‘ feature is geselecteerd, kies uit de vele keuzes tegen verschillende prijzen. Sommige geschenken zijn eenvoudige vectorafbeeldingen, andere hebben spannende en creatieve effecten. Voor 1.000 munten toont de Galaxy een prachtige illustratie van het universum aan makers en kijkers van inhoud.


Munten in dollars omzetten

Gebruikers die voor het eerst munten kopen, willen waarschijnlijk weten wat 1.000 munten in werkelijke dollars vertegenwoordigen. De prijs van het Galaxy cadeau hangt uiteindelijk af van welk cadeaupakket de gebruiker kiest. Momenteel staan ​​er 65 munten op $ 0,99, wat neerkomt op 1.000 munten ter waarde van $ 15,84. Een hogere bundel van 1.321 munten kan echter worden gekocht voor $ 19,99, waardoor de prijs van het geschenk op $ 15,13 komt. Terwijl andere bundels tegen een hogere prijs worden aangeboden, zijn er niet veel kortingen. Deze bundels worden gebruikt om meer munten tegelijk te kopen. Prijzen op de bundels kunnen op elk moment veranderen, dus wees bereid om meer of minder te betalen.


Hoewel het Galaxy-cadeau op TikTok niet de duurste is, is het een populaire optie. Sommige items, zoals de leeuw, gaan voor meer dan $ 400. Makers van inhoud zullen iedereen waarderen die zoveel uitgeeft aan hun live feeds. TikTok biedt ook kortingen aan gebruikers die voor het eerst bundels kopen. Elke bundel bevat een bonusbedrag aan munten, afhankelijk van het pakket. Het is ook vermeldenswaard dat de makers slechts de helft van de kosten van de geschenken krijgen. Als het de bedoeling is om ervoor te zorgen dat de maker een bepaald bedrag in dollars ontvangt, zal de afzender meer geld moeten uitgeven. Fan van een maker die waardig genoeg is voor een Galaxy-cadeau? Bekijk hun volgende livestream op TikTok en hun creativiteit ondersteunen.


Bron: TikTok

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in