Hoeveel is de leeuw waard op TikTok?

0
22


gepubliceerd: 2022-11-03T14:51:19

Bijgewerkt: 2022-11-03T14:51:29

Op TikTok kunnen mensen hun favoriete makers donaties geven in de vorm van geschenken, waaronder dingen zoals de leeuw, maar hoeveel is de leeuw waard in de app? Hier is alles wat u moet weten.

Net als veel andere sociale-mediaplatforms heeft TikTok zijn eigen livestream-functie, waardoor gebruikers die aan bepaalde vereisten voldoen, live kunnen gaan vanuit hun accounts en in realtime met fans kunnen communiceren.

TikTok heeft ook een eigen donatiesysteem waarmee gebruikers hun favoriete makers echt geld kunnen sturen in de vorm van ‘geschenken’ die kunnen worden gekocht met TikTok-munten.

Elk cadeau kost een ander aantal munten, dus als je meer geld wilt doneren aan een specifieke maker, stuur je ze natuurlijk een duurder cadeau.

De leeuw is slechts een van de geschenken die je mensen via de app kunt sturen, maar hoeveel is het waard?

TikTok-app op een telefoonUnsplash: Collabstr

TikTok trekt allerlei soorten contentmakers aan.

Hoeveel is de leeuw waard op TikTok?

Op TikTok kost het leeuwcadeau 29.999 munten, wat gelijk staat aan ongeveer $ 400 Amerikaanse dollars.

Hoewel veel van de geschenken die je mensen op TikTok kunt sturen relatief goedkoop zijn, is de leeuw een van de duurdere, dus als je dit ziet verschijnen in een livestream die je bekijkt of host, weet je dat iemand een aanzienlijk geldbedrag.

Als je een geschenk aan iemand op TikTok wilt schenken (of dat nu de leeuw is of een veel kleiner geschenk), moet je eerst TikTok-munten kopen met echt geld.

Ga hiervoor naar je profiel, klik op de drie regels en ga vervolgens naar ‘Instellingen en privacy’. Klik vervolgens op het tabblad ‘Saldo’ en tik op ‘Opladen’ naast je saldo.

Als je meer wilt weten over het gebruik van TikTok, kun je hier onze andere handleidingen bekijken:

Hoe duetten op TikTok | Hoe te borduren op TikTok | Hoe live te gaan op TikTok | Contacten vinden op TikTok | Hoe TikTok Stories te gebruiken | Beste tijd om op TikTok te posten voor meer views en likes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in