Hoeveel is de leeuw waard op TikTok?

0
14


TikTok heeft talloze manieren gevonden waarop de populairste makers geld kunnen verdienen met hun inhoud op het platform. Gebruikers kunnen hun favoriete TikTokers-cadeaus sturen, waaronder een leeuw, maar hoeveel is de leeuw waard op TikTok?

Ondanks dat TikTok relatief nieuw is in het digitale landschap, heeft het de wereld stormenderhand veroverd. Iedereen weet dat je urenlang doelloos door virale video’s kunt scrollen, maar er is veel meer op het platform dan op het eerste gezicht lijkt.

Neem bijvoorbeeld TikTok Live. De functie is steeds populairder geworden omdat het makers in staat stelt om in realtime met hun volgers te communiceren.

Wanneer een maker live gaat op zijn account, kunnen kijkers een cadeauoptie zien waarmee ze een cadeau naar de maker kunnen sturen.

TikTok heeft een hele reeks geschenken die gebruikers kunnen sturen, maar als je de leeuw wilt sturen, moet je misschien twee keer nadenken …

Foto door Phil Barker/Future Publishing via Getty Images

Hoe werken TikTok-cadeaus?

Gebruikers kunnen cadeaus kopen met TikTok-munten. Deze munten kunnen worden gekocht met feitelijk valuta die vervolgens kan worden geruild voor een geschenk.

Om dit te doen, moeten gebruikers eerst een betaalmethode aan hun account hebben gekoppeld. Je kunt dan 65 munten kopen voor $ 0,99, of 6.607 munten voor $ 99,99, en een aantal prijspunten daartussenin.

Er is een breed scala aan verschillende geschenken om uit te kiezen, waaronder een roos, een panda, de ongrijpbare leeuw en diverse andere.

Elk geschenk heeft een andere waarde die ermee verbonden is, daarom zijn sommige meer gewenst dan andere.

Gebruikers moeten echter ouder zijn dan 18 om cadeaus te kopen op TikTok.

Dus hoeveel kost de leeuw op TikTok?

Een van de duurste en meest gewilde TikTok Live-cadeaus is de leeuw. Als je de leeuw stuurt, zie je een virtuele leeuw die naar het scherm loopt en brult.

Het is zeker een indrukwekkend geschenk, maar hoeveel kost de leeuw op TikTok?

Als je een leeuw wilt sturen, krijg je 29.999 munten terug en moet je meer dan $ 400 uitgeven om er een te sturen.

Dus als je ooit de leeuw ziet verschijnen tijdens een livestream die je bekijkt of host, weet je dat iemand een substantieel geldbedrag om dit te realiseren.

Is het het waard?

Het is aan jou om te beslissen. De functie is meestal bedoeld voor gebruikers om opgemerkt te worden of hun waardering te tonen aan hun favoriete maker.

Nadat een gebruiker een geschenk heeft ontvangen, kan hij dit omzetten in diamanten en vervolgens zijn PayPal-rekening gebruiken om het uit te betalen.

Maar afgaand op hoeveel de leeuw waard is op TikTok, denkt de meerderheid van de mensen misschien wel twee keer na over de aankoop.

Verrassend genoeg is de leeuw niet eens het duurste cadeau in de app. Als je echt geld wilt uitgeven, stuur dan het universum-geschenk dat je een forse 34.999 munten kost – of meer dan $ 500.

Ander nieuws: Walmart Black Friday 2022 Ad onthuld voor de eerste ronde van producten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in