Hoeveel geld krijgt Khaby Lame voor elk bericht op TikTok?

0
158


TikTok-ster Khaby Lame verdient een verbluffend bedrag voor elk van zijn berichten op TikTok, volgens een nieuw rapport van financiële outlet Fortune.

Lame staat bekend om zijn hilarische, uitgestreken video’s die reageren op de belachelijke ‘life hacks’ van andere TikTokers, nadat hij zich tot het platform had gewend nadat hij zijn baan als fabrieksarbeider verloor tijdens de pandemie – en op zijn beurt een virale sensatie werd.

In een recent interview sprak Lame kort over alles, van wat hem motiveert tot zijn dromen voor de toekomst – terwijl zijn manager Alessandro Riggio Fortune vertelde dat zijn superster-klant op weg is om dit jaar $ 10 miljoen (£ 8,67 miljoen) te verdienen.

Het verkooppunt meldde ook dat de voormalige handarbeider nu ’tot $ 750.000 (£ 650.000) per TikTok-post beveelt’, en zegt dat dit het bedrag is dat wordt vermeld in een contract dat zijn personeel had beoordeeld.

Lame verdient naar verluidt tot $ 750.000 per TikTok-bericht.  Krediet: TikTok/@khaby.lame
Lame verdient naar verluidt tot $ 750.000 per TikTok-bericht. Krediet: TikTok/@khaby.lame

“Hugo Boss, een beursgenoteerd modemerk met een marktkapitalisatie van $ 3,7 miljard, betaalde Lame onlangs $ 450.000 om deel te nemen aan hun Milan Fashion Week-show met een unieke TikTok-video om de stut te begeleiden,” zei Fortune.

“Een grote Hollywood-studio betaalde Lame onlangs ook $ 750.000 voor één TikTok, volgens een contract dat werd bekeken door Fortune.”

Maar Riggio legde uit dat Lame niet gemotiveerd is door geld en zei: ‘Hij was arm en hij weet niet hoeveel hij op de bank heeft staan. Hij geeft niet om…’

Lame viel toen in: “Ik hou ervan om mensen aan het lachen te maken. Ik hou van mijn familie. Ik hou van mijn bedrijf.”

Lame staat bekend om zijn grappige TikTok-video's.  Krediet: TikTok/@khaby.lame
Lame staat bekend om zijn grappige TikTok-video’s. Krediet: TikTok/@khaby.lame

Wat betreft waar hij hoopt dat zijn verbazingwekkend succesvolle carrière daarna gaat, hij heeft zijn ogen stevig op Tinseltown gericht.

“Mijn droom is dat we op een dag een Oscar zullen winnen”, zei Lame, die eerder al interesse had getoond om acteur te worden.

Riggio zei dat Lame te beroemd was voor het dagelijkse leven dat velen van ons hebben, omdat zijn aanbiddende fans zijn auto zullen bezwommen en hem fysiek zullen verhinderen te bewegen wanneer hij thuiskomt in LA.

Hoewel zijn fans in Italië blijkbaar minder enthousiast zijn, blijft Lame toch liever binnen en oefent hij zinnen uit geanimeerde kinderseries Daniël Tijgerstrijden tegen zijn manager in F1-simulatiegames en content maken.

Hij heeft het ook druk gehad met het leren van Engels, en Fortune zegt dat hij niet alleen elke ochtend een uur met een leraar werkt, maar ook ‘Amerikaanse tekenfilms en films eet’.

LADbible heeft contact opgenomen met vertegenwoordigers van Khaby Lame voor commentaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in