Hoe zorg je ervoor dat een hond een pil doorslikt? TikTok-hack gaat viraal

0
127


“We hebben net besloten om te profiteren van het slechte gedrag”, grapten de eigenaren van de hond.

Screengrab van de TikTok-video van @thedaisydoodlegirl

Een stel op TikTok ging viraal voor een medicijnhack door het slechte gedrag van hun goldendoodle te voeden – letterlijk.

Daisy, een goldendoodle die op TikTok bekend staat als @thedaisydoodlegirl, moet de rest van haar leven medicijnen slikken, legden haar baasjes uit in een video.

In hun virale video doet het stel alsof ze in de keuken kookt en laat ze “per ongeluk” een stuk voedsel (met een pil erin) op de grond vallen.

Daisy haast zich naar het gevallen voedsel zonder erbij na te denken.

Sommige kijkers waren bezorgd dat het honden leerde om alles van de vloer te eten, maar haar baasjes vertelden dat het in hun huis beter werkte dan de stress van het vastpinnen van Daisy om meerdere keren per dag medicijnen te geven.

“We waren het gewoon zat om pillen in haar keel te duwen, omdat ze ze de rest van haar leven twee keer per dag krijgt, dus we besloten gewoon te profiteren van het slechte gedrag”, grapten haar eigenaren.

De video is meer dan 3 miljoen keer bekeken.

“Geniaal”, merkte een dierenarts-technicus op. “Ik ga dit voorstellen aan eigenaren van onze kliniek.”

‘Moet ze ervan overtuigd zijn dat ze een misdaad begaat om haar pil te nemen?’ vroeg iemand. “Dat is hysterisch.”

Profielafbeelding van Alison Cutler

Alison Cutler is een National Real Time Reporter voor het zuidoosten bij McClatchy. Ze studeerde af aan de Walter Cronkite School of Journalism and Mass Communication aan de Arizona State University en werkte eerder voor The News Leader in Staunton, VA, een tak van USAToday.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in