Hoe virale 2022 bingokaart TikTok-trend te doen

0
11


Gepubliceerd: 2023-01-01T12:38:34

Bijgewerkt: 2023-01-01T12:38:50

TikTok-gebruikers delen hun hoogtepunten van het afgelopen jaar met de virale bingokaart voor 2022 – zo kun je deze trend zelf uitproberen.

Aan het einde van elk jaar gaat een hele reeks nieuwe trends viraal op TikTok, en in veel daarvan ligt de focus op het samenvatten van het afgelopen jaar van hun leven voor hun volgers.

Dit omvat zaken als de ‘Dating Wrapped’-trend die eind 2022 viraal ging, waarbij mensen de hoogte- en dieptepunten van hun datingleven van het afgelopen jaar onthulden.

Een trend die de ronde doet nu 2023 is begonnen, is de bingokaart 2022. De kaart, gemaakt door ixlogo.official, die meer dan 360.000 volgers heeft op TikTok, stelt gebruikers in staat om af te vinken wat ze het afgelopen jaar hebben gedaan.

Artikel gaat verder na advertentie

Dit omvat dingen als ‘nieuwe vrienden gemaakt’ en ‘een concert bijgewoond’, maar ook ‘gehuild’ en je ‘hart gebroken’.

Er zijn andere versies van de bingokaart voor 2022 in omloop, maar dit lijkt een bijzonder populaire te zijn.

Hoe de bingokaart van 2022 te krijgen

Om de bingokaart voor 2022 op TikTok te krijgen en zelf in te vullen, hoef je alleen maar naar het TikTok-account van ixlogo.official te gaan om de video met het originele sjabloon te vinden.

Als je de functie beschikbaar hebt, houd je het scherm van de video ingedrukt en selecteer je ‘Clear mode’ in het pop-upmenu. Dit zou je in staat moeten stellen om eenvoudig een screenshot te maken van de volledige afbeelding van de bingokaart.

Artikel gaat verder na advertentie

Zodra je een screenshot van de afbeelding hebt gemaakt, gebruik je een bewerkingsapp of een platform zoals Snapchat om op de kaart te tekenen en vink je af wat je hebt gedaan.

Vervolgens kun je je voltooide bingokaart uploaden naar TikTok of andere sociale mediaplatforms om te zien hoeveel je hebt afgevinkt en te vergelijken met je vrienden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in