Hoe u uw Disney TikTok-video’s kunt laten klinken als Madame Leota

0
68


Disney viert Halloween dit jaar op verschillende manieren!

Halloween in Disney World

Er komen nieuwe films naar Disney+, seizoensvieringen in de themaparken en een heleboel nieuwe merchandise op shopDisney. Maar dat is niet alles! Nu kun je pronken met je Disney Halloween-geest op … TikTok?!

Ja, dat klopt! Disney werkt samen met TikTok om DRIE nieuwe tekst-naar-spraak-stemmen te lanceren, geïnspireerd door personages uit de parken. Nu kun je je TikToks laten vertellen door Madame Leota, de Ghost Host of een piraat van Pirates of the Caribbean.

Om de stemmen in je volgende video te gebruiken, volgen hier de stappen die je moet volgen:

  • Maak een nieuw bericht met de +-knop
  • Bewerk de video / afbeelding en klik op “Volgende”
  • Tik op “Tekst” en voeg uw bijschrift toe en tik vervolgens op de knop “Tekst-naar-spraak”
  • Selecteer de Disney-stem die je wilt toevoegen
@disneyparken

Hier ligt de Disney Parks Voices. Ze vieren Halloween met 3 vreselijk leuke keuzes 🪦🔮 #DisneyParksVoices #Disney #DisneyParks #HauntedMansion #MadameLeota #Tombstone #Halloween #TextToSpeech

♬ origineel geluid – Disney Parken

En als je besluit een van deze stemmen in je volgende bericht te gebruiken, zorg er dan voor dat je de hashtag #DisneyParksVoices in je bijschrift gebruikt. Als je dat doet, maak je misschien een kans om op het Disney Parks-account te verschijnen! De stemmen zullen drie maanden beschikbaar zijn in de VS, Canada, het VK, Nieuw-Zeeland, Australië en Singapore.

We houden je op de hoogte van alle andere Halloween-feesten die Disney aankondigt! Als je binnenkort een uitstapje naar de parken plant om het spookachtige seizoen te vieren, bekijk dan zeker onze gids voor Mickey’s niet-zo-enge Halloween-feest!

Veelgestelde vragen over je Mickey’s niet-zo-enge Halloween-feest beantwoord – Klik hier!

Lees hier meer over wat er met Halloween gebeurt!


Word lid van de AllEars.net-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van AL het laatste Disney-nieuws! Je krijgt ook toegang tot AllEars-tips, recensies, weetjes en MEER! Klik hier om je te abonneren!

Klik hieronder om je te abonneren

Zou je deze stemmen op TikTok gebruiken? Vertel het ons in de reacties!LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in