Hoe u een TikTok-concept op uw filmrol kunt opslaan

0
9


  • Wanneer je een conceptvideo maakt in TikTok, kun je deze via een indirect proces opslaan in de filmrol van je telefoon.
  • Om een ​​TikTok-concept naar je filmrol te exporteren, stel je de instelling ‘Wie kan deze video bekijken’ in op ‘Alleen ik’ en zorg je ervoor dat ‘Opslaan op apparaat’ is ingeschakeld en plaats je de video.
  • Wanneer je een conceptvideo exporteert, behoudt deze alle effecten en instellingen die je erop hebt toegepast in TikTok.

Als je een TikTok-maker bent, maak je waarschijnlijk je deel van de video’s die je niet wilt publiceren, maar misschien ook niet wilt weggooien.

Misschien wil je een conceptvideo delen met vrienden voor creatieve feedback. Of misschien ben je nooit van plan om het te publiceren, maar wil je het toch voor het nageslacht op de filmrol van je telefoon bewaren.

Hoe dan ook, je kunt een TikTok-video uit je map met concepten opslaan in je filmrol, hoewel het proces meer inhoudt dan simpelweg op een knop Opslaan drukken.

Hoe u een TikTok-concept op uw filmrol kunt opslaan

Het proces om een ​​TikTok-concept op te slaan in de filmrol van je telefoon is hetzelfde, of je nu een iPhone of een Android-apparaat hebt. Voordat je begint, moet je er echter voor zorgen dat je een conceptvideo hebt om op te slaan. Om dat te doen, start u de TikTok-app en neemt u een clip op, en voegt u vervolgens eventuele stickers en effecten toe die u wilt opnemen. Kraan Volgende en tik vervolgens op Concepten. Met een video die is opgeslagen in concepten, kunt u deze nu opslaan in de filmrol.

De map Concepten in TikTok.

Zorg ervoor dat de video die je in je filmrol wilt opslaan, is opgeslagen in de map Concepten van TikTok.

Dave Johnson/Insider1. Druk op Profiel knop onderaan het scherm en tik vervolgens op de Concepten map.

2. In de Concepten map, tik op de video die je wilt opslaan in je filmrol.

3. Tik onderaan het scherm op Volgende.

Een conceptvideo in TikTok.

Tik op Volgende om te beginnen met het bewerken van een conceptvideo.

Dave Johnson/Insider4. Tik op de instellingenpagina van je conceptvideo Wie kan deze video bekijken en tik vervolgens op Alleen ik.

Het Post-menu in TikTok.

Stel de video in op Alleen ik, zodat deze niet voor iedereen op TikTok wordt gepubliceerd.

Dave Johnson/Insider5. Scroll naar beneden en tik op Meer opties.

6. Zeker weten dat Opslaan op apparaat wordt ingeschakeld door de knop naar rechts te vegen. Tik vervolgens op de X linksboven om terug te keren naar de instellingenpagina.

Het menu Meer opties op de pagina Posten in TikTok.

Schakel de optie Opslaan op apparaat in zodat wanneer u uw video plaatst, deze een kopie opslaat in uw Filmrol.

Dave Johnson/Insider7. Kraan Na.

Ga naar de filmrol in de app Foto’s op je telefoon. Je zou de conceptvideo moeten zien, die je nu kunt delen of bewaren zoals elke andere video die op je telefoon is opgeslagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in