Hoe u de AR-trackingeffecten van TikTok voor uw huisdier gebruikt?

0
80


TikTok’s AR-creatieplatform Effect House ondersteunt nu het volgen van huisdieren, waardoor gebruikers augmented reality-filters kunnen maken die werken op katten en honden.


Augmented reality-effecten op TikTok ondersteunt nu het volgen van huisdieren, waardoor gebruikers AR-effecten kunnen maken en delen die op huisdieren werken. Er zijn veel trending AR-filters op TikTok geweest omdat er verschillende AR-effecten beschikbaar zijn gekomen. Huisdieren van TikTok-gebruikers komen ook vaak voor in trends die viraal gaan.


Naarmate de AR-technologie vordert, hebben makers een grotere verscheidenheid aan effecten om mee te werken. De tools om AR-effecten te creëren zijn ook toegankelijker geworden. Er zijn onlangs verschillende gratis AR-creatieplatforms beschikbaar gekomen, waarvan vele beginnersvriendelijk zijn.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Gerelateerd artikel: Broed en verhoog je eigen AR-draak met deze House Of The Dragon-app

TikTok’s AR-creatieplatform Effect House heeft ondersteuning toegevoegd voor AR-effecten die de huisdieren van gebruikers volgen. Creators hebben nu toegang tot AR-effecten die werken op mensen, katten en honden, en kunnen identificeren welke welke is. Er zijn tutorials beschikbaar over het maken van AR-filters met Effect House, die nu handleidingen bevatten om aan de slag te gaan met de functies voor het volgen van huisdieren. De functie ‘Face Inset’ maakt een uitsnede van het gezicht en de oren van het huisdier die op het gezicht van de gebruiker kunnen worden afgebeeld. ‘Face Liquify’ kan de verhoudingen van het gezicht en lichaam van een huisdier aanpassen. Er is ook een ‘Head Tracker’-functie die een virtueel object op het hoofd van het huisdier volgt. Elk van deze nieuwe functies kan door makers worden gebruikt om allerlei effecten te maken met hun originele middelen. TikTok-gebruikers kunnen deze effecten vinden door de TikTok-app te starten, op het +-pictogram onderaan het scherm te tikken en vervolgens ‘Effecten‘ om naar beschikbare filters te zoeken.


Maak en deel TikTok AR-effecten voor huisdieren

De functies voor het volgen van huisdieren op Effect House werken momenteel op katten en honden, met enige moeite om onderscheid te maken tussen een persoon en een hond. Deze effecten bieden nog geen ondersteuning voor andere dieren, hoewel sommige effecten kunnen werken, afhankelijk van hoe het algoritme de kenmerken van dat huisdier identificeert. Hoewel er nog steeds enkele beperkingen zijn aan wat mogelijk is met de effecten, is het bemoedigend om te zien dat deze nieuwe functies beschikbaar komen.

Nu huisdieren en AR-effecten al een populair onderwerp zijn voor virale trends op TikTok, zal het interessant zijn om te zien hoe gebruikers op het platform omgaan met deze nieuwe AR-functies voor het volgen van huisdieren. Nu deze tools beschikbaar zijn, kunnen makers hun eigen unieke AR-filters voor gebruikers en hun huisdieren toevoegen. Huisdieren van TikTok zullen binnenkort hun eigen AR-effecten hebben om te concurreren met mensen.

Bron: TikTok

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in