Hoe TikTok’s Virale Terracotta Pompoenen Te Maken

0
72


Wanneer iets viraal gaat, jij weten er is een reden om het te bekijken. Natuurlijk zijn er alle heerlijke kookvideo’s op TikTok, inclusief slagroom en luie enchiladas. Dan heb je super handige vondsten, zoals de Stanley-tumbler en elke schoonmaakhack op #CleanTok.

Sommige items gaan echter zo viraal dat ze meteen uitverkocht zijn, zoals de terracottapompoenen van Pottery Barn. 😭 Iedereen was enthousiast over deze handgemaakte schoonheden. Dus maak je geen zorgen als je ze niet op tijd in handen kunt krijgen! TikTok is hier om te redden met een manier om je eigen terracotta pompoenen. En we zullen de eersten zijn om toe te geven dat ze het meest charmante herfstdecor maken.

terracotta pompoenen

Aardewerk Schuur

Mensen maken thuis hun eigen terracotta-pompoenen, en ze zijn eigenlijk een Pottery Barn-dupe! Deze iteratie van de inrichting in boerderijstijl heeft 145,3 miljoen views verzameld en is supereenvoudig om thuis na te maken. Deze life-hack is perfect als je het kopen van dure terracotta-waren niet kunt rechtvaardigen. Dus, hoe werkt het?

Je moet je materialen verzamelen: nep-pompoen, aardekleurige verf, een penseel en bakpoeder. (Dat klopt, je hebt maar vier gereedschappen nodig!)

Begin met het goed mengen van je kleuren totdat ze volledig zijn geïntegreerd. In TikTok van Morgan Winton gebruikte ze terracotta, siennabruin en wit. Als je kleuren wilt gebruiken die je al in huis hebt, volg dan het voorbeeld van Katelyn van Farm Charm Homestead – ze gebruikte oranje, bruin en wit. Door deze met elkaar te mengen krijg je die mooie, aardse roodbruine kleur.

Neem je penseel en bedek de pompoen volledig (veel bloggers gebruiken plastic of dollarwinkelvondsten). Ten slotte wil je die enigszins stoffige look bereiken die terracotta-pompoenen hebben. Gebruik hiervoor je penseel om de pompoen te bedekken met een dun laagje baking soda. Sommige bloggers gieten ook een beetje zuiveringszout in haar verfmix en voegen een extra penseel poeder toe over de geverfde pompoen.

Laat je pompoenen drogen en begin te brainstormen hoe je ze in je huis gaat neerzetten! Als je een kleine set hebt gekocht, overweeg dan om ze bij je open haard te plaatsen als een herfstmanteldecor. Grotere pompoenen kunnen er prachtig uitzien als veranda-inrichting, op tafels of op vensterbanken. Persoonlijk zeggen we: ga groot of kalebas huis!

Faux Pompoenen
FolkArt Terracotta acryl acrylverf set
FolkArt Terracotta acryl acrylverf set

Nu 15% korting

Zuiver Zuiveringszout
Arm & Hammer Zuivere Baking Soda
Verf kwasten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in