Hoe TikTok’s Mikayla Nogueira haar vertrouwen heeft vergroot met deze verandering

0
113


Mikayla’s TikTok-content heeft duidelijk een snaar geraakt bij haar 13 miljoen volgers, die gretig naar haar tutorials, recensies en hacks kijken.

“Ik zie het nut niet in om oneerlijk te zijn”, zei ze. “We zijn veel oneerlijkheid gewend in de schoonheidsindustrie, vooral met advertenties en met zoveel normen in de samenleving waarvan we denken dat we ze moeten naleven. Dus ik probeer mijn authentieke, rauwe, echte zelf te zijn.”

In een TikTok van 22 juli drukte Mikayla de make-upvideo’s op pauze om te vertellen over haar eetstoornis en geestelijke gezondheidsproblemen. Het is een onderwerp dat ze vertelde E! Nieuws wilde ze normaliseren door haar verhaal te delen met haar fans.

“Mijn hele leven had ik het gevoel dat ik nooit kon praten over mijn OCS of mijn depressie of mijn angst of mijn eetstoornis,” zei ze. “Ik schaamde me zo om het ter sprake te brengen, omdat ik dacht dat het verkeerd was om erover te praten, en ik heb geleerd dat dat zo niet waar is.”

Ze vervolgde: “Toen ik het over mijn eetstoornis had, schrok ik van mijn opmerkingen door het aantal mensen dat hetzelfde doormaakte.”

“Als we erover praten, voelen we ons minder alleen”, zei ze eenvoudig. “Het is oké om erover te praten, het is oké om verdrietig te zijn, het is oké om slechte dagen te hebben en ik wil dat gewoon normaliseren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in