Hoe TikTok’s Chipotle Sauce-hack te maken voor perfecte quesadilla’s

0
82


TikToker Keith Lee (@keith_lee125) is snel een go-to-source geworden voor voedselrecensies op TikTok. Als Lee iets een 10 op 10 geeft, weet je dat het goed zal zijn. Dus toen hij een Chipotle quesadilla-hack van TikTok de hoogste beoordeling gaf, wilden veel gebruikers het zelf uitproberen. De virale Chipotle quesadilla-bestelling van TikTok is eigenlijk afkomstig van TikToker Alexis Frost (@alexis.frost), die het idee voor de bestelling kreeg van een Chipotle-medewerker. Hoewel de quesadilla op zichzelf prima was, beweerde Lee dat hij beter was met Chipotle’s vinaigrette, dus hier is hoe je TikTok’s Chipotle-saushack met vinaigrette bestelt voor een 10 op 10 maaltijd.

Allereerst vraag je je misschien af, wat is Chipotle-vinaigrette? Welnu, de Chipotle-honingvinaigrette is meestal alleen te vinden op de salades en is volgens Culinary Hill een mix van “rode wijnazijn, honing, adobosaus, kruiden en olie.” Het is wat Lee beweert dat het het belangrijkste ingrediënt is om van de virale Chipotle-quesadilla een perfecte maaltijd te maken. Helaas kun je de Chipotle-honingvinaigrette niet alleen online of via een app voor het bezorgen van eten bestellen. U moet om een ​​kant vragen wanneer u in de winkel bestelt, tenzij u de moeite wilt nemen om een ​​Chipotle-salade te bestellen alleen voor de kant van de vinaigrette. Afgezien van de vinaigrette, is hier al het andere dat je moet bestellen als je de TikTok Chipotle steak quesadilla wilt proberen die zijn weg heeft gevonden over de FYP.

Hoe de Chipotle Quesadilla-hack van TikTok te bestellen

De Chipotle-quesadilla die zogenaamd smaakt naar een Philly-cheesesteak, is gewoon een steak-quesadilla met extra kaas en fajita-groenten. Het laatste deel kan lastig zijn als je online bestelt, omdat je geen steak quesadilla met fajita-groenten kunt bestellen. Je moet ofwel in de winkel bestellen en om fajita-groenten vragen, of een tweede fajita-vegetarische quesadilla bestellen en de twee combineren. U kunt het beste gewoon in de winkel bestellen en de medewerker vriendelijk om al uw extra add-ons vragen.

Zowel Lee als Frost gaan niet in detail in op eventuele extra toppings die je moet bestellen, dus zolang je de steak quesadilla met extra kaas en fajita-groenten krijgt, zou je goed moeten zijn om te gaan. Vraag zeker om een ​​kant van de Chipotle-honingvinaigrette. Volgens Lee, met alleen de vinaigrette alleen, is de quesadilla een 9,8 op 10. Hij zag echter TikToker @hasaneats’ Chipotle-saushack die de vinaigrette met zure room mengt en dat is wat de hele maaltijd een perfecte beoordeling gaf.

Ik heb de Chipotle Philly Cheesesteak Quesadilla-hack geprobeerd

Nadat ik deze quesadilla overal op mijn FYP had gezien, moest ik het gewoon zelf proberen. Helaas heb ik het mezelf moeilijker gemaakt en de app besteld, maar ik heb een manier bedacht om alles te bestellen wat ik nodig heb met alle beperkingen. Uiteindelijk bestelde ik een steak quesadilla met zure room erbij, samen met een salade – om de vinaigrette te krijgen – erbij met extra fajita-groenten. Toen mijn bestelling arriveerde, deed ik de groenten uit mijn salade in mijn quesadilla en mengde ik de zure room en de vinaigrette. De quesadilla op zich was niets om over naar huis te schrijven. Natuurlijk, het was heerlijk, maar niet lekkerder dan mijn go-to Chipotle-bestelling.

Wat deze bestelling geweldig maakte, was de Chipotle-saushack. Lee had gelijk dat de vinaigrette en zure room een ​​romige chipotlesaus maakten die de quesadilla over de rand bracht. Ik ben oprecht verrast dat dit de eerste keer is dat ik over de vinaigrette hoor en dat Chipotle het zo moeilijk maakt om te bestellen. Ze zouden de Chipotle-honingvinaigrette moeten bottelen en in supermarkten moeten verkopen, maar in plaats daarvan is het het best bewaarde geheim van de keten geworden.

Hoe maak je de Chipotlesaus-hack op TikTok thuis

Als je niet het geduld hebt om een ​​miljoen dingen te bestellen om je eigen Chipotle-honingvinaigrette te krijgen, kun je altijd een copycat-recept vinden om thuis je eigen fles te maken. TikToker @avonnasunshine heeft zelfs het Chipotle-Honey Vinaigrette-recept op TikTok gedeeld. Dit is wat je nodig hebt:

  • 1 kopje avocado-olie
  • 4 chipotle pepers in adobosaus
  • 1 el rode wijnazijn
  • 4 el honing
  • 1 el gedroogde oregano
  • 1/8 kopje water

Mix je ingrediënten in een blender en je hebt je eigen Chipotle vinaigrette. Voeg gewoon zure room toe om de Chipotle-saushack van TikTok te krijgen. Zo eenvoudig is het en u hoeft geen Chipotle-medewerkers lastig te vallen of uw lunchbudget voor vandaag te overschrijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in