Hoe TikTok live chat te verbergen

0
100


TikTok Live is een geweldige manier voor makers om met hun toegewijden te communiceren, maar als de live talk het moeilijk maakt om het scherm volledig te zien, is er een methode om het te elimineren. In 2019 presenteerde TikTok het ‘Live’ hoogtepunt, waarbij klanten vanaf 16 jaar en zo’n 1.000 supporters live op het podium konden gaan. Het is zelfs werkbaar voor klanten om geschenken te sturen via de ervaring die gelovigen in echt geld voor de maker.

Hoe chat op TikTok live te verbergen - TechStory

Bron: Techstory

TikTok was niet de eerste applicatie die de keuze kennis liet maken met go live op zijn grondvesten. In augustus 2015 begon Facebook zijn klanten toegang te verlenen om live te gaan. Niet lang na Facebook ging Instagram met hetzelfde patroon verder en voegde in november 2016 een live-component toe aan zijn basis. Omdat webgebaseerde entertainmentklanten smachten naar aanvullende geldige en grove samenwerking, is de keuze om live te gaan meer bekend dan ooit tevoren in de recente herinnering.

Instructies om TikTok-berichtleesbewijzen in en uit te schakelen

Tijdens het kijken naar TikTok Live is het misschien niet moeilijk om je te laten afleiden door het opmerkingensegment. Of het nu gaat om certificeerbare vragen, oprechte opmerkingen, geschenken of gewoon spam, de opmerkingen komen zo snel binnen dat het heel goed kan zijn om ze te proberen door te nemen voordat de volgende binnenkomt. Om in te zoomen op de maker, houdt u in wezen ingedrukt in het midden van het scherm totdat een onderdeel omhoog schuift met de keuze ‘Heldere vitrine’. Het zal de opmerkingen, geschenken en al het andere dat het leven in beslag zou kunnen nemen, elimineren. Om de bezoekers terug te halen, houdt u het scherm opnieuw ingedrukt en tikt u op ‘Toon’.

Stapsgewijze instructies om TikTok Lives op te sporen

Ervan uitgaande dat er momenteel geen beroemde makers live zijn, zijn er betrouwbaar onregelmatige levens van TikTokers die proberen hun kanaal te ontwikkelen. Om levens te vinden, ga je naar de landingspagina en tik je op de ‘Live’-knop in de linkerbovenhoek van het scherm. Hier vinden klanten een voortdurende inventarisatie van levens gaande van individuen die make-up doen, tot serieuze gesprekken, tot zelfs een livestream van iemand die gewoon aan het rusten is.

De makers van TikTok gebruiken levens om geleidelijk contact te maken met hun publiek. Het is een wederzijds voordeel voor TikTokers en hun fans hetzelfde. Als levensregel zullen de makers ingaan op vragen van het publiek, verhalen vertellen en inzicht geven in hun leven. Klanten hebben het gevoel dat ze authentieke één-op-één tijd krijgen met hun #1 makers. Dit is met name denkbaar via het opmerkingensegment, waar TikTok-klanten dringende zaken kunnen verduidelijken of opmerkingen kunnen toevoegen. In ieder geval, ervan uitgaande dat een klant het gevoel heeft dat het bezoeksegment het onderwerp van het leven in beslag neemt, geeft TikTok een eenvoudige methode om het te verbergen totdat het nodig is.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in