hoe TikTok bagagemerk Bèis liet groeien

0
7


“Pretty Little Liars”-aluin Shay Mitchell gaf tiener TikTok-gebruikers de eer om haar bagagemerk, Bèis, te laten groeien.

De actrice, wiens bedrijf online een cultstatus heeft opgebouwd, zei dat ze “grote zorg” heeft besteed aan het aanspreken van Gen Z-consumenten.

“TikTok is enorm geweest in het versterken van de stem en het verhaal van ons merk op een organische en speelse manier”, vertelde ze exclusief aan Page Six Style.

“Gen Z heeft de neiging om zich bewust te zijn van de merken die ze ondersteunen, [so] we hebben er alles aan gedaan om bewust een merk op te bouwen dat integer is en onze vinger aan de pols houdt van wat er gebeurt.

“Ik wil [Bèis] zijn de hét reismerk.”

De ‘You’-ster, 35, lanceerde haar eerste bagagelijn in 2018 en heeft sindsdien het aanbod van het merk uitgebreid, waaronder een recente collectie draagtassen en luiertassen in samenwerking met model Elsa Hosk.

Shay Mitchell poseert voor Bèis
Het aluin “Pretty Little Liars” lanceerde het merk in 2018.
Instagram/Bes

Mitchell zei dat de inspanningen van haar team zich vertaalden in “authentieke ondersteuning” van klanten, wat blijkt uit de overvloed aan door gebruikers gegenereerde inhoud op platforms zoals Instagram en TikTok.

“Ik denk ook [Gen Z] waardeert onze transparantie met producten en processen, “voegde ze eraan toe.

“We proberen onze producten online duidelijk onder de aandacht te brengen om consumenten het volledige beeld achter een collectie of ontwerp te geven, en we doen het op een boeiende manier die aanvoelt als entertainment.”

De moeder van twee kinderen, die dochters Atlas, 3 en Rome, 5 maanden deelt met haar oude vriend, Matte Babel, ging onlangs viraal op het platform nadat fans speculeerden dat ze uit de kast kwam als biseksueel.

In de video, die vorige maand werd gepost, naaide Mitchell een andere TikTok-gebruiker die zei: “Als je je identificeert als biseksueel, heb je dan een groenfluwelen bank?”

Een foto van Elsa Hosk en Shay Mitchell
Mitchell werkte onlangs samen met model Elsa Hosk.
Tiktok/Beis

De ‘Dollface’-ster filmde vervolgens zichzelf zittend op haar eigen groenfluwelen bank.

Fans sprongen snel in de commentarensectie, waarbij verschillende erop wezen dat Mitchell een homoseksueel personage, Emily Fields, in “PLL” en een biseksueel personage, Peach Salinger, in de Netflix-hit “You” portretteerde.

Mitchell heeft niet ingegaan op de speculatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in