Hoe stemfilters te gebruiken op TikTok

0
20


gepubliceerd: 2022-10-30T12:37:12

Bijgewerkt: 2022-10-30T12:37:21

TikToker-gebruikers experimenteren met de reeks spraakfilters die beschikbaar zijn in de app en gaan viraal met hun video’s. Hier is alles wat u moet weten over het gebruik van spraakfilters op TikTok.

Het korte videoplatform TikTok wordt alleen maar populairder, met een constante stroom van nieuwe inhoud die naar het platform wordt geüpload.

Gebruikers kunnen experimenteren met een enorm scala aan verschillende bewerkingstools in de app, waaronder een selectie van spraakfilters die de manier waarop je stem klinkt veranderen, zoals Echo, Megaphone en Robot.

In oktober 2022 meldden sommige gebruikers dat ze toegang hadden gekregen tot nieuwe spraakfilters waardoor hun stem klonk alsof hij van een heel andere persoon kwam.

Video’s die deze filters gebruiken, hebben honderdduizenden likes verzameld. Als u deze populaire filters zelf wilt uitproberen, vindt u hier alles wat u erover moet weten.

Hoe stemfilters op TikTok . te krijgen

Hoewel er een reeks verschillende stemfilters beschikbaar is op TikTok, lijkt het erop dat nog niet iedereen toegang heeft tot de nieuwe ‘mensen’-stemfilters die in oktober zijn toegevoegd.

Zorg ervoor dat uw app up-to-date is, maar als de filters na het proberen nog steeds niet beschikbaar zijn, moet u misschien wachten tot de filters beschikbaar zijn in uw regio of op uw apparaat.

Ga als volgt te werk om de filters te gebruiken:

  1. Open TikTok.
  2. Klik op de plus-knop om de camera te openen.
  3. Een video opnemen van jou aan het woord, dan? klik op het vinkje.
  4. Tik op de drie stippen aan de zijkant van het scherm en ga vervolgens naar ‘Audiobewerking.’
  5. Scroll om de verschillende stem effecten. De filters die klinken als de stemmen van andere mensen zijn ‘Deep’ en ‘Jessie’.
  6. Tik op het effect om het toe te passen en klik vervolgens op ‘Opslaan.’

Als je meer wilt weten over het gebruik van TikTok, kun je hier onze andere handleidingen bekijken:

Hoe duetten op TikTok | Hoe te borduren op TikTok | Hoe live te gaan op TikTok | Contacten vinden op TikTok | Hoe TikTok Stories te gebruiken | Beste tijd om op TikTok te posten voor meer views en likes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in