Hoe plaats je een TikTok-video op Instagram

0
13


Hoezeer Instagram TikTok ook heeft gerepliceerd met zijn Reels-functie, er is een bepaald niveau van inhoud dat misschien moeilijker te vinden is op Instagram. Misschien is het het TikTok-algoritme waardoor onze FYP bijna angstaanjagend lijkt op onze interesses. Of misschien is het gewoon het feit dat veel TikTok-makers niet dezelfde inhoud op Instagram Reels plaatsen. Wat de reden ook is, Instagram is misschien nog steeds geen “one-stop-shop” voor uw behoeften op het gebied van foto’s scrollen en korte video’s. Dit betekent dat je vaak zou willen dat je de vruchten van je TikTok-scrolling zou kunnen delen met je IG-volgers.

Er zijn tal van redenen waarom je een TikTok op Instagram zou willen reposten. Misschien zou het gewoon een hilarisch verhaal opleveren dat vrienden zeker aan het lachen zal maken in je DM-antwoorden. Of misschien wil je zelfs een chaotische TikTok toevoegen aan je nieuwste fotodump. Maar het oversteken van de brug van TikTok naar Instagram voelt misschien als niemandsland als je niet weet hoe je TikToks opnieuw moet posten.

Hier is alles wat je moet weten over het plaatsen van TikToks op Instagram.

Hoe plaats je een TikTok op je Instagram-verhaal

Als je een TikTok opnieuw wilt posten in je Instagram-verhaal, is het proces heel eenvoudig. Open gewoon de TikTok die je opnieuw wilt plaatsen in de TikTok-app en tik op de knop “Delen” in de rechterbenedenhoek (het pictogram ziet eruit als een pijl).

Tik op Instagram in de lijst met deelplatforms. Hiermee wordt u doorgestuurd naar de Instagram-app. Tik op de optie “Verhaal” linksonder. Het pictogram is een plusteken (+) met een cirkel eromheen. Kies vervolgens of je de TikTok op je openbare verhaal of op je goede vrienden wilt plaatsen.

Hoe plaats je een TikTok op je Instagram-feed als een haspel

Soms is een TikTok zo goed dat het gewoon je raster moet raken. Om een ​​TikTok opnieuw te posten als een haspel, open je TikTok en tik je op de knop “Delen” in de rechterbenedenhoek. Tik op Instagram in de lijst met opties voor delen.

Zodra je bent omgeleid naar de Instagram-app, tik je rechtsonder op de optie ‘Feed’. Het pictogram is een plusteken (+) met een vierkant eromheen. Bewerk het bericht zoals je zou doen met elke haspel – voeg tekst of stickers toe die je maar wilt. Tik vervolgens op Volgende.

Voeg een bijschrift naar keuze toe en tik vervolgens op de blauwe knop ‘Delen’ rechtsonder om het permanent aan je feed toe te voegen.

Hoe plaats je een TikTok op je Instagram-feed in een diavoorstelling met foto’s?

Het is een trendy fotodumpbeweging geworden om een ​​TikTok aan je carrousel toe te voegen. Sommige gebruikers, vooral meme-pagina’s, zullen zelfs volledige fotodumps samenstellen die uit TikToks bestaan.

Wil je een TikTok aan je fotodump toevoegen, dan is de aanpak net even anders. Open de TikTok-video en tik op Delen zoals je normaal zou doen. Maar in dit geval wilt u op ‘Video opslaan’ tikken. Het pictogram ziet eruit als een downloadknop.

Nadat je de video op je filmrol hebt opgeslagen, bereid je je fotodump voor zoals je normaal zou doen door elke fotominiatuur in je filmrol ingedrukt te houden en te selecteren. Voeg je TikTok-video toe waar je maar wilt en post zoals je elke andere fotodump zou doen.

Leun nu achterover en wacht tot je Instagram-volgers je bedanken voor het leveren van de beste TikTok die ze ooit hebben gezien in hun feed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in