Hoe opnieuw te posten op TikTok

0
78


Gidsen

Een handleiding over het opnieuw plaatsen van video’s met TikTok op slimme apparaten.

Mensen delen graag. En waar kun je dat beter doen dan TikTok? Het is het perfecte sociale mediaplatform om video’s te delen, vooral als ze kort en krachtig zijn. Maar als je liever video’s bekijkt dan je eigen video’s maakt, kun je video’s van andere gebruikers delen. Herposten heet dat. Als je een goede video ervaart, hier is hoe te reposten op TikTok.

Hoe opnieuw te posten op TikTok

Opnieuw posten in TikTok is verrassend eenvoudig en duidelijk. Het populaire sociale mediaplatform plaatst heel weinig wegversperringen voor je. Dus als je een video op TikTok tegenkomt die je echt leuk vindt, kun je deze opnieuw plaatsen door:

  1. Ga door de feed en vind een video die je leuk genoeg vindt om opnieuw te posten en te laten spelen.
  2. Tik op het scherm.

    Je mag de video ook pauzeren. Zo is het makkelijker.

  3. In de rechterbenedenhoek ziet u een pijl.

    De pijl is het pictogram Delen.

  4. Wanneer het deelscherm wordt geopend, kiest u Opnieuw posten.

    Het Repost-pictogram bestaat uit twee dunne pijlen die elkaar volgen.

Afhankelijk van het profiel is er een kans dat de Repost-knop er niet is. Helaas betekent dit dat je de video niet opnieuw kunt plaatsen. Het is ook niet iets waar je omheen kunt; de eigenaar van de video beslist of mensen mogen reposten.

Nog een weetje om in gedachten te houden met betrekking tot je eigen video’s: je kunt je eigen video’s niet op dezelfde manier opnieuw posten. Als je terugkijkt naar een aantal oude TikTok-video’s en besluit dat een ervan een repost verdient, moet je de video downloaden en opnieuw posten. Een ander probleem is dat het TikTok-watermerk in de video aanwezig zal zijn.

En dat is hoe je repost op TikTok. Als je op zoek bent naar meer handleidingen voor TikTok, kijk dan waar TikTok-munten voor zijn. Of misschien heb je problemen met het verbinden van Pokemon GO met Facebook – daar hebben we het ook over gehad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in