Hoe ondertitels aan een TikTok-video toe te voegen

0
152


Wist je dat TikTok video’s automatisch kan ondertitelen? Het enige wat je hoeft te doen is de video te bewerken voordat je hem publiceert, het is heel eenvoudig!

Integratie van zeer geavanceerde kunstmatige intelligentie die de mogelijkheid heeft om de audio van elke video te transcriberen, Met TikTok kan elke gebruiker ondertitels aan video’s toevoegen eenvoudig en snel.

Als u wilt dat uw inhoud wordt bekeken door mensen met gehoorproblemen, of dat deze kan worden begrepen door gebruikers die geen Spaans spreken, je moet deze functie activeren in alle video’s die je uploadt op uw factuur.

Gelukkig, ondertitels toevoegen aan een TikTok-video is makkelijker dan het lijkt, geloof je ons niet? We nodigen je uit om het artikel verder te lezen, want we zullen je in een paar stappen alles laten zien wat je moet doen zodat je video’s ondertiteld zijn, het is uiterst eenvoudig!

Het toevoegen van ondertitels aan een TikTok-video is zo eenvoudig

Hoe ondertitels aan een TikTok-video toe te voegen

Ondertitels worden automatisch gegenereerd.

Voordat we u de respectievelijke tutorial laten zien, is het belangrijk om te verduidelijken dat hetzelfde het dient alleen om ondertitels toe te voegen aan de video’s die je uploadt naar het sociale netwerk. Met andere woorden, als je de automatische ondertiteling wilt activeren in de video’s die op TikTok verschijnen, ga dan naar de sectie “Instellingen” en schakel ze vanaf daar in.

Zonder verder oponthoud, hier is de tutorial die je moet uitvoeren om ondertitels toevoegen aan je TikTok-video’s:

Ondertitels toevoegen aan een TikTok-video

TikTok ondertitelt alleen de woorden die in de audio van de video’s te horen zijn.

  • Eerst moet je open de TikTok-app vanaf uw mobiele apparaat.
  • Eenmaal binnen in het sociale netwerk, moet u op het kleine symbool klikken “+” bevindt zich onderaan in het midden van het scherm.
  • Daarom moet je een video opnemen of er een selecteren die je in de interne opslag van je telefoon hebt.
  • Nadat je de video hebt opgenomen of geüpload naar TikTok, moet je op de optie klikken die zegt: “Ondertitel”deze bevindt zich aan de rechterkant van het scherm.
  • Wacht tot TikTok de audio verwerkt en de ondertitels genereert.
Voeg ondertitels toe aan je eigen TikTok-video

TikTok stelt je in staat om de ondertitels eenvoudig en snel te bewerken.

  • Na het analyseren van de audio van de video, laat TikTok je de ondertitels zien die het heeft toegevoegd. Je kunt die ondertitels bewerken door op het kleine potlood te klikken getoond in de afbeelding.
  • De door TikTok gegenereerde ondertitels kunnen in hun geheel worden aangepast.
  • Als het resultaat correct is, moet u op . klikken “Opslaan” zodat de ondertitels worden toegevoegd aan de video die je hebt bewerkt.
  • Dan moet je op drukken “Volgend”.
  • En tot slot moet je klikken op “Na” om de video te uploaden naar je TikTok-account.

Het is belangrijk om te vermelden dat deze procedure kan alleen worden uitgevoerd op nieuwe video’s. voor nu, TikTok staat het bewerken van video’s die al zijn gepubliceerd niet toe. Met andere woorden, als je ondertitels wilt toevoegen aan een video die je al hebt geüpload, moet je deze naar je mobiel of computer downloaden, opnieuw uploaden en ondertitels toevoegen door alle stappen te volgen die we je hierboven hebben gegeven.

Kun je geen ondertiteling toevoegen aan een TikTok-video?

TikTok laat je geen ondertitels toevoegen om het te repareren

Er zijn momenten waarop TikTok niet automatisch ondertitels kan genereren.

Als TikTok je om de een of andere vreemde reden geen ondertitels aan een video laat toevoegen met name de app die u hebt geïnstalleerd, is mogelijk verouderd. Het oplossen van dit probleem is heel eenvoudig: je hoeft alleen maar naar de Google Play Store te gaan en update de TikTok-app handmatig.

Evenzo zijn er momenten waarop de kunstmatige intelligentie die verantwoordelijk is voor het ondertitelen van de audio van TikTok-video’s niet correct werkt. Dit soort situaties doen zich meestal voor wanneer de audiokwaliteit niet de beste is, of omdat het audiovolume van de video erg laag is.

Last but not least, vanaf hier we raden aan het audiovolume te verhogen tot minimaal 120%, en maximaal 150%. Zo ontstaan ​​er nooit problemen bij het ondertitelen van een TikTok-video.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in