Hoe maak je je eigen papieren koe? TikTok DIY-trend gaat viraal op platform

0
12


Een schattige nieuwe doe-het-zelftrend is viraal gegaan op TikTok waarbij gebruikers kleine papieren koefiguren maken. Gebruikers over het hele platform voor het delen van video’s hebben hun papieren projecten laten zien, en sommigen hebben zelfs speciale profielen gemaakt voor hun ‘huisdieren’.

Om een ​​papieren koe te maken, tekent u gewoon de contouren op papier, kleurt u het in en knipt u de tekens uit. Gebruikers hebben hun projecten gedeeld met de hashtag #papercow, die meer dan 44 miljoen views heeft.

Om deel te nemen aan de trend en je eigen huisdier te maken:

  1. Teken en kleur gewoon een koe op een vel papier.
  2. Lamineer het silhouet. U kunt ook plakband over de hele tekening aanbrengen om de uiteindelijke uitsparing te beschermen tegen slijtage.
  3. Knip langs de contouren uit

Deze popachtige platte uitsparingen waren oorspronkelijk gemaakt als een cartoonachtige rechtopstaande (op twee benen staande) staande koe. Nu zijn gebruikers begonnen met het toevoegen van verschillende outfits, kapsels en persoonlijkheden aan hun uitsparingen.


TikTokers hebben hun papieren koeien aangekleed, huizen en meubels gebouwd en hun huisdieren van accessoires voorzien

Gebruikers gaven hun huisdieren unieke namen en begonnen speciale TikTok-accounts die hun leven documenteerden. Eén profiel, @bellathepapercow, heeft meer dan 30.000 volgers.

TikTokers zijn duidelijk geobsedeerd door hun schattige kleine doe-het-zelf-project, aangezien het velen ertoe heeft gebracht de persoonlijkheid van hun huisdieren te ontwikkelen, ze in verschillende outfits te kleden en papieren huizen met meubels te bouwen. Sommige gebruikers deelden ook berichten van hun vee dat gezichtsmaskers opzet en andere schoonheidsproducten aanbrengt.

Veel gebruikers op het platform voor het delen van video’s zijn begonnen met het maken van gepersonaliseerde outfits voor hun veevriend en zelfs kleerkasten en dressoirs om ze in te huisvesten.

Zo maak je doe-het-zelfkleding voor de papieren huisdieren:

  1. Leg de uitsnede op een vlakke ondergrond en plaats er een stuk gewoon wit papier overheen. Als het silhouet eronder moeilijk te zien is, plak het dan op een raam en leg het papier erop zodat het zonlicht beter zichtbaar is.
  2. Teken de kleding uit en houd rekening met de onderstaande contouren.
  3. Voeg kleuren en patronen toe.
  4. Lamineer de tekening of gebruik plakband voordat u gaat snijden.

Enkele TikTok-trends uit 2022

Hier zijn enkele andere trends die vorig jaar op TikTok te zien waren:

YouTube-cover

Virale schoenentheorie: Door deze trend waren veel gebruikers, vooral Gen-Z, bang dat ze gedumpt zouden worden als ze schoeisel voor hun partners schonken of kochten. De theorie was gebaseerd op een Chinees bijgeloof.

Condensatie-hack: Deze hack zwoer condensvorming op ramen tijdens de winter te voorkomen. TikTokers voegde een beetje wasmiddel toe aan de ramen om te voorkomen dat zich waterdruppels op het oppervlak zouden vormen, wat op zijn beurt schimmelvorming zou voorkomen. Deskundigen hebben echter gewaarschuwd dat de hack meer kwaad dan goed doet.

“Jouw liefde is giftig” trend: De trend ging in november viraal. Gebruikers deelden video’s die hun giftige eigenschappen belichtten terwijl RealestK’s Giftig op de achtergrond gespeeld.

Virale T27-kerstboom: Internetgebruikers haastten zich naar hun dichtstbijzijnde Home Depot om de T27 of de 7.5 Grand Duchess Balsam First Christmas Tree te bemachtigen. De kunstboom had een aantal geweldige eigenschappen en werd geleverd met ingebouwde verlichting. De boom was in veel winkels uitverkocht nadat hij viraal ging.

Snelle links

Meer van Sportskeeda
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in