Hoe maak je een Airfryer schoon: TikTok-schoonmaakhack kan je Airfryer kapot maken

0
150


Een hack die laat zien hoe je een heteluchtfriteuse in slechts drie minuten gemakkelijk schoonmaakt, doet de ronde op sociale media. TikTok-gebruikers zijn wild geworden van de methode, waardoor de airfryers gemakkelijk glinsteren. Het kan echter ook uw machine kapot maken.

Video’s die de hack demonstreren, zijn ongelooflijk populair. Eén heeft 9,6 miljoen views en bijna 600.000 likes verzameld.

Een moeder hack-beïnvloeder, Nicole, die meer dan 500.000 volgers op de app heeft en meer dan 24 miljoen regels heeft het zelf getest. De hack stelt voor om de lade van de airfryer te vullen met water en zeep, voordat je hem terug in de machine plaatst en de airfryer drie minuten op 37°C aanzet.

De maker van de inhoud, die door @hello_happy_mom op de app gaat, was opgetogen toen de hack haar luchtfriteuse schoon achterliet. Ze schreef: “Ik heb de TikTok Airfryer-hack geprobeerd! Jullie werken allemaal! Hebben jullie dit al geprobeerd? Het is geweldig.”

Maar andere TikTok-gebruikers waarschuwden haar ervoor. Men schreef: “Instructies zeggen dit letterlijk niet te doen”. Een ander zei: “Je mag er geen water in doen.”

LEES MEER: ‘Stop met een luie vieze bedelaar te zijn’: Kim Woodburn’s ‘3-minuten’ ovenreinigingsoplossing

Een andere TikTok-hack voor het schoonmaken van het toilet kan je toilet vernielen, mensen worden gewaarschuwd.

De trend van “overbelasting” houdt in dat mensen hun toiletten vullen met talloze verschillende soorten reinigingsmiddelen in alle verschillende kleuren, voordat ze ze wegspoelen.

Een maker van inhoud die door Express.co.uk werd gevonden, had zes dozen zuiveringszout in één keer door haar toilet gegoten voor een video.

Het kan ook uw toilet permanent beschadigen, een kostbare fout om te maken.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in