Hoe maak je een afspeellijst op TikTok

0
162


Wat te weten

 • Snelste methode: houd een video van je ingedrukt > Toevoegen aan afspeellijst > Maak een afspeellijst.
 • Extra manier: Profiel > Videos > Sorteer video’s in afspeellijsten.
 • Afspeellijsten zijn alleen beschikbaar voor TikTok-gebruikers met minimaal 10.000 volgers.

Afspeellijsten zijn TikTok zijn alleen beschikbaar voor een select aantal. Hier leest u hoe u een afspeellijst maakt.Hoe maak ik een afspeellijst op TikTok?

Je kunt een afspeellijst maken met al je eigen openbaar gedeelde video’s. Hier zijn twee manieren om je video’s voor het gemak van je kijkers in afspeellijsten te ordenen.


Een afspeellijst maken van een video

 1. Open een van je video’s vanuit de TikTok-app.


 2. Druk op Menu icoon en selecteer Toevoegen aan afspeellijst.

  Je kunt ook lang op een video drukken om een ​​pop-upmenu te openen met Toevoegen aan afspeellijst.

 3. Kiezen Maak een afspeellijst.


 4. Geef je afspeellijst een naam. Kies een naam waarmee uw volgers meer van uw inhoud kunnen vinden die hen interesseert.


 5. Maak je afspeellijst. Video’s in die afspeellijst vragen kijkers om naar de hele afspeellijst te kijken.


Maak een afspeellijst van uw profiel

 1. Ga vanuit de TikTok-app naar je Profiel. Het icoon staat rechtsonder.


 2. Open de Videos tabblad. Het staat helemaal links, naast privévideo’s.


 3. Kiezen Sorteer video’s in afspeellijsten.

  Nadat je één afspeellijst hebt gemaakt, verdwijnt deze optie. Om meer afspeellijsten toe te voegen, tik je op het plusteken naast je afspeellijsten.

 4. Geef je afspeellijst een naam.


 5. Voeg video’s toe aan je afspeellijst. Je kunt zoveel video’s toevoegen als je wilt, maar video’s kunnen maar in één afspeellijst tegelijk staan.


 6. Herschik je video’s. Sorteer je video’s op weergavetelling, chronologische volgorde of op een andere manier die je leuk vindt.


 7. druk op Maak afspeellijst om uw afspeellijst op te slaan.


Hoe moet je TikTok-afspeellijsten gebruiken?

Door je video’s in afspeellijsten te organiseren, kunnen mensen gemakkelijker andere relevante inhoud van je vinden. Met de enorme verscheidenheid aan inhoud op TikTok kunnen afspeellijsten worden gebruikt om video’s op veel nieuwe manieren te groeperen. Hier zijn een paar strategieën:


 • Als u een verscheidenheid aan inhoud maakt, categoriseert u uw video’s, bijvoorbeeld Schoonmaaktips, Gaming en Skit.
 • Als je fictieve inhoud maakt, gebruik dan afspeellijsten om volgers naar andere video’s in dezelfde serie of verhaallijn te leiden.
 • Als je deelneemt aan TikTok-subculturen, noem je afspeellijsten dingen als #BookTok, #BeautyTok en #FilmTok om anderen in die gemeenschap te helpen je te vinden.Hoeveel volgers heb je nodig om een ​​afspeellijst op TikTok te maken?

Als je de functies van de afspeellijst nergens kunt vinden, moet je misschien je volgers blijven uitbreiden. Je hebt minimaal 10.000 volgers nodig om toegang te krijgen tot deze functie (op het moment van publicatie).


FAQ

 • Hoe vind ik TikTok-afspeellijsten?

  Tik tijdens het bekijken van een video op afspeellijst onderaan en tik vervolgens op een van de video’s om aan de slag te gaan. Als je naar iemands profiel gaat, kun je hun afspeellijsten bekijken op het tabblad Video.

 • Hoe voeg ik muziek toe aan mijn TikTok-video’s?

  Om muziek toe te voegen aan TikTok-video’s, neem je een video op of upload je deze en tik je op Geluiden (het muzieknootpictogram) om door TikTok’s ingebouwde geluidsbibliotheek te bladeren.

 • Hoe voeg ik mijn eigen geluid toe op TikTok?

  Om je eigen audio toe te voegen op TikTok, neem je een video op of upload je deze en tik je op Voice over rechtsboven om een ​​voice-over op te nemen. Je kunt ook audiobestanden uploaden met een app als Quik.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in