Hoe je TikTok van iemand opnieuw kunt posten zodat je volgers het kunnen zien

0
123


  • Je kunt een TikTok-video opnieuw posten door op het pictogram ‘Verzenden naar’ in de rechterbenedenhoek te tikken.
  • Wanneer je een TikTok-video opnieuw post, is de kans groter dat deze in de feeds van je volgers verschijnt en je kunt er een opmerking bij plaatsen.
  • Iedereen die je opnieuw geposte TikTok ziet, kan zien dat je het opnieuw hebt gepost.

Bijna elke app voor sociale media heeft een ingebouwde manier om inhoud opnieuw te posten. Hiermee kun je berichten die je leuk vindt delen met vrienden, terwijl je de originele poster nog steeds erkent.

TikTok heeft onlangs zijn eigen repostoptie toegevoegd, waardoor gebruikers snel hun favoriete video’s met volgers kunnen delen. Hier leest u hoe u het kunt gebruiken.

Hoe te reposten op TikTok

Door een TikTok-video opnieuw te posten, is de kans groter dat deze in de feeds van uw volgers verschijnt, alsof u degene bent die deze heeft gepost. Het wordt nog steeds bijgeschreven op de oorspronkelijke maker, maar je profielfoto zal er ook op verschijnen.

Deze stappen zijn hetzelfde op zowel iPhone als Android.

1. Open TikTok en zoek de video die je opnieuw wilt posten.

2. Tik tijdens het bekijken van de video op het pijlpictogram in de rechterbenedenhoek.

3. De Verzenden naar menu wordt geopend, gevuld met opties voor het delen en remixen van TikTok. Selecteer de gouden Repost-optie in de linkerbovenhoek.

Het menu

Tik op de optie “Opnieuw plaatsen” in de linkerbovenhoek.

TikTok; William Antonelli/Insider


Als dit de eerste keer is dat je een TikTok repost, verschijnt er een klein menu waarin wordt uitgelegd wat reposten doet. Ga voorbij dit menu om de repost te voltooien.

4. Zodra je de video opnieuw hebt gepost, verschijnt je profielfoto boven de naam van de oorspronkelijke uploader, met een ballon die zegt +Reactie toevoegen ernaast. Tik op deze ballon om een ​​opmerking toe te voegen, die bij de opnieuw geposte video wordt weergegeven wanneer je volgers deze zien.

Als je ooit de repost ongedaan wilt maken en deze uit de feeds van je volgers wilt laten verdwijnen, open je het TikTok-menu Verzenden naar opnieuw en tik je op Repost verwijderen.



LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in