Hoe Hudson Mohawke’s nummer ‘Cbat’ uit 2011 ineens viraal ging op TikTok

0
105


Het populaire “Cbat” TikTok-nummer stond deze maand bovenaan de Viral 50-hitlijsten van Spotify vanwege een zeer vreemde Reddit-post.

Van fotogenieke polo’s tot comfortabele broeken, sla je voorraad in

Schots DJ Hudson Mohawke heeft gewerkt met artiesten als Pusha T, Ye en Lil Wayne. Terwijl hij zijn derde studioalbum uitbracht Schreeuw Baby in 2022 is het het nummer “Cbat” van zijn EP uit 2011 Satijnen Panters dat gaat nu viraal. Het begon allemaal met een TikTok-video over een Reddit-bericht over een specifieke afspeellijst.

Zie deze slaapkamer veranderen in een levendige oase na een ongelooflijke eendaagse renovatie:

Het TikTok-account @redditrave deelde een Reddit-bericht van het “Today IF***** Up” -forum. De Reddit-poster legde uit dat ze na twee jaar daten met zijn vriendin hem eindelijk vertelde dat ze een hekel had aan een nummer dat hij tijdens seks speelde.

Hij stond erop dat hij het nummer leuk vond, zelfs nadat ze had onthuld dat ze het haatte. De vriend was woedend omdat hij zei dat hij het nummer vrijwel elke keer dat ze intiem waren, had gespeeld. Het nummer was “Cbat” van DJ Hudson Mohawke.

De track is sindsdien gebruikt in meer dan 84.000 TikTok-video’s. De meeste mensen maken natuurlijk memes over de Reddit-post.

Maar sindsdien, op 4 september, Mohawke Geplaatst een screenshot van “Cbat” bovenaan de Spotify Viral 50-kaart, in zowel de wereldwijde als de VS-categorieën, met het eenvoudige bijschrift “Lol”.

Kijk hoe deze slaapkamer in Brooklyn in één dag van saai naar fantastisch gaat:

Het bericht Hoe Hudson Mohawke’s nummer ‘Cbat’ uit 2011 ineens viraal ging op TikTok verscheen eerst op In The Know.

Meer van In The Know:

Grappige moeder vertelt hoe vakantie ‘echt’ is voor ouders

Milieubewuste peuter woedend over zwerfvuil in schattig TikTok: ‘Daar word ik zo kwaad van’

Inheemse TikToker viert haar ‘heilige’ postpartumlichaam: ‘Als jij niet van je lichaam houdt, wie dan wel?’

Deze stijlvolle draadloze telefoonopladers zijn het perfecte accessoire voor je nachtkastje, en je krijgt er een met 20% kortingLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in