Hoe het virale Polaroid-filter van TikTok te krijgen

0
222


TikTok-gebruikers zijn dol op het virale Instant Film-filter waarmee ze een reeks foto’s in Polaroid-stijl kunnen maken – hier leest u hoe u dit populaire filter zelf kunt uitproberen.

Veel van TikTok’s meest virale trends worden uiteindelijk gevormd dankzij het enorme scala aan verschillende filters en effecten die beschikbaar zijn op het platform. Er worden elke dag nieuwe toegevoegd, dus er worden voortdurend nieuwe trends gegenereerd en deze gaan viraal in de app.

Een effect dat de app heeft overgenomen, met name in juli en augustus, is het Instant Film-filter. Hiermee kunnen gebruikers een reeks foto’s maken in een ‘photobooth’-stijl opstelling, waarna de app je snaps omzet in Polaroid-foto’s.

Gebruikers zijn dol op dit filter, omdat het de perfecte esthetische selfies creëert die je alleen of met je vrienden kunt maken. Sommige video’s die het effect gebruiken, hebben miljoenen views en honderdduizenden likes verzameld.

Waar het TikTok Polaroid-filter te krijgen

Hoewel er een paar verschillende filters en effecten in Polaroid-stijl zijn die op TikTok aan populariteit hebben gewonnen, is degene die mensen in deze specifieke trend gebruiken ‘Instant Film’.

U kunt vanuit de app eenvoudig toegang krijgen tot het filter door het volgende te doen:

  1. Open TikTok.
  2. Klik op de plus-knop om de camera te openen.
  3. Klik in de linkerbenedenhoek op de ‘Effecten’ sectie.
  4. Tik op het vergrootglas en typ in ‘Instantfilm.’
  5. Misschien moet je rol omlaag om het gelijknamige filter te vinden, dat twee polaroidfoto’s met silhouetten in de miniatuur heeft.
  6. Tik op het filter om het te selecteren en tik vervolgens nogmaals op het scherm om het menu te verlaten.
  7. druk de opnameknop en poseren voor de foto’s. Het effect zal ze automatisch aannemen.

Dit filter krijgt steeds meer aandacht naarmate het zich verspreidt naar For You-pagina’s over de hele wereld, dus dit is het perfecte moment om het uit te proberen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in