Hoe heeft TikTok van Emily Uribe haar beroemd gemaakt?

0
109


Emily Uribe
Haylee Thorson - Auteur

Als je een fervent TikTok-gebruiker bent, ben je ongetwijfeld het concept van manifestatie tegengekomen. Je dromen waarmaken is een populair onderwerp, en veel van de beste makers van het platform zweren er schijnbaar bij.

Voorbeeld: Emily Uribe.

Van het nabootsen van interviews met beroemdheden op TikTok tot het interviewen van beroemdheden op de rode loper, deze 22-jarige maker is het levende bewijs van dit idee. Dit is wat je moet weten over haar ongekend (of moeten we zeggen, precedent?) roem en succes.

Artikel gaat verder onder advertentie

TikTok van Emily Uribe startte tijdens de pandemie een One Direction/Harry Styles-fanaccount.

Toen de COVID-19-pandemie in maart 2020 toesloeg, deed Emily wat velen van ons deden: ze wendde zich tot TikTok. Haar aanpak was echter iets anders.

Volgens een interview in september 2021 met MENSENEmily wijdde haar pagina aan het posten van nieuws en waarnemingen van voormalige One Direction-bandleden – met name Harry Styles.

Emily Uribe

Artikel gaat verder onder advertentie

Toen ze in het voorjaar van 2021 pauze had bij haar baan in de detailhandel, realiseerde ze zich echter dat ze zich niet langer vervuld voelde door een ‘updates’-account te hebben.

Die dag kwam Emily een POV-video tegen op TikTok en besloot het eens te proberen. Ze deed alsof ze een actrice was die door de pers werd geïnterviewd, maar haar video van 20 seconden leek in niets op alles wat ze had gepost. Toen het succesvol bleek, besloot ze door te gaan.

Artikel gaat verder onder advertentie

Emily Uribe gebruikte haar TikTok om een ​​carrière in Hollywood te manifesteren.

Zodra Emily TikTok-video’s begon te plaatsen waarin ze interviews met beroemdheden naspeelde, van Hete tot Jimmy Fallon, bloeide haar carrière op ongekende manieren. Met bijna 1 miljoen volgers op TikTok en meer dan 130 miljoen likes kreeg de TikTok-ster bekendheid buiten de sociale media.

In maart 2022 maakte Emily haar debuut op de rode loper toen ze mede-presentator was van TikTok’s Oscars-livestream en Hollywood-groten zoals Nicole Kidman, Andrew Garfield, Timothée Chalamet en meer interviewde.

En daar bleef het niet bij.

Op 10 januari verscheen Emily op een ander gedenkwaardig evenement op de rode loper: de Golden Globes 2023. De 22-jarige interviewde de meest getalenteerde acteurs en actrices uit de industrie, waaronder (maar niet beperkt tot) Margot Robbie, Stephanie Hsu, Milly Alcock en Adam Scott.

Artikel gaat verder onder advertentie

Vijf dagen later stond ze weer op de rode loper Verscheidenheid’s Critics Choice Awards 2023.

Artikel gaat verder onder advertentie

Emily Uribe speelt nu de hoofdrol in de webserie ‘Chicken Girls: College Years’.

Gebaseerd op de al lang bestaande webserie KippenmeisjesEmily speelt nu de rol van Sabina in de spin-off, Kippenmeisjes: studentenjaren.

“Ik hou van Sabina, hou van de show, hou van de meisjes, en ik ben heel blij dat iedereen het kan zien,” vertelde Emily Papier in een recent interview. “Ik weet dat dit is wat ik de rest van mijn leven wil doen als ik kon. Ik wil echt doorgaan.”

Emily Uribe

Artikel gaat verder onder advertentie

Emily Uribe’s Jimmy Fallon re-enactment TikTok bracht haar op ‘The Tonight Show’ (soort van).

In oktober 2021 plaatste Emily een video waarin ze deed alsof ze meedeed De vanavondshow die meer dan 300.000 likes opleverde. “Ik doe alsof ik op Jimmy Fallon zit en ik doe een impressie van mijn moeder in een verhaal”, luidde de tekst van TikTok.

Snel vooruit naar 30 januari, en ze heeft het weer gedaan!

Hoewel de beelden niet live lijken te zijn, zat Emily in de beroemde Vanavond Show stoel naast Jimmy Fallon om een ​​paar prangende vragen te beantwoorden. Niet alleen dat, de ambtenaar Vanavond Show TikTok- en Instagram-accounts plaatsten de video zodat hun miljoenenpubliek ze kon zien.

Leer ons jouw manieren, Emily!LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in