Hoe goedkope TikTok-munten te krijgen

0
159


Hoe-te-goedkope-TikTok-munten te krijgen

Omdat TikTok de wereld de afgelopen jaren stormenderhand heeft veroverd, is het sindsdien extreem winstgevend geworden en bijna het belangrijkste platform voor allerlei soorten inhoud, inclusief streaming. Natuurlijk, zoals we onze favoriete makers ondersteunen met dingen als Bits op Twitch en Superchats op YouTube, heeft TikTok munten. Het punt is, met meer makers die naar het mobiele platform gaan, is er een manier om meer munten te krijgen tegen lagere prijzen? Hier leest u hoe u goedkope TikTok-munten kunt krijgen, zodat u uw favoriete makers kunt steunen.

Krijg goedkope TikTok-munten met deze methode

Voordat je je creditcard of betaalpas tevoorschijn haalt met je telefoon in de hand, heb je twee opties om munten te kopen. Je kunt via je mobiele browser of pc inloggen op de eigenlijke TikTok-website en daar munten kopen.

Als je de prijzen tussen Coins op de app ziet in vergelijking met de website, zijn ze behoorlijk verschillend. Er is een bericht met de tekst “Bespaar tot 31% ten opzichte van in-app aankoop” die in meer detail gaat over waarom dat zo is.

Coins kopen in de app is duurder vanwege kanaalkosten. Dit betekent simpelweg dat u de commissiekosten niet betaalt. Dus dat is misschien een beetje een gewetensbezwaar voor mensen die niet alle extra dollars willen pompen in een bedrijf dat om internationale veiligheidsredenen onder de loep is genomen.

Get-Cheaper-TikTok-Coins-door-deze-truc te gebruiken

Trouwens, als je meer munten op de website krijgt, betekent dit gewoon dat je ofwel meer munten kunt krijgen voor wat je oorspronkelijk zou uitgeven, of dat je gewoon een paar extra dollars kunt houden.

Nu met de afgeprijsde of extra munten die je wel hebt, kun je extra cadeaus inleggen voor mensen die je wilt steunen. Het is nog beter als u voor het eerst koopt, zodat u nog meer kunt krijgen voor wat u betaalt!

Een laatste ding dat u moet weten, is dat u geen gratis munten kunt krijgen. Het is iets dat je kunt kopen, dus val niet voor apps, enquêtes of “glitches” van derden die je er heel veel van zouden opleveren. Dit zijn hoogstwaarschijnlijk oplichting en zullen waarschijnlijk meer kwaadaardige dingen met uw informatie te maken hebben als u iets naar hen verzendt.

TikTok is gratis te downloaden op mobiele apparaten. Je kunt TikToks ook bekijken in een mobiele browser of een pc-internetbrowser.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in