Hoe gebruik ik TikTok en Instagram Reels eigenlijk voor mijn bureau?: Travel Weekly

0
87


Apple Leisure Group Vacations (ALGV) organiseerde zijn allereerste Beachfront Bru-evenement in Breathless Cancun Soul Resort & Spa in Cancun. Tijdens het driedaagse evenement creëerde een uitgenodigde groep makers van sociale media-inhoud – bestaande uit reisadviseurs, micro-beïnvloeders op sociale media en voormalige deelnemers aan “The Bachelor”-franchise, sociale media-inhoud voor het resort, de beste verwisseld praktijken bij het maken van inhoud en promootte de #AskATravelAdvisor-campagne van ALGV.

Het evenement vierde ook de lancering van het nieuwe TikTok-account van ALGV.

“Breathless Cancun Soul is de perfecte locatie om spannende content op sociale media te creëren”, zegt Erin McCarthy, senior director marketing bij Apple Leisure Group Vacations. “Deze bijeenkomst biedt de reisadviseur-partners van ALG Vacations nieuwe mogelijkheden om nieuwe vaardigheden te leren, zoals fotografie op sociale media en de beste werkwijzen van TikTok. Het is ook een geweldige kans voor ons om ons nieuwe TikTok-kanaal, @AskAnAdvisorALGV, te lanceren, dat de voordelen en het gebruik van een reisadviseur.

“Een van de missies van ALGV is om onze trouwe reisadviseurs te bewapenen met nieuwe ideeën en praktische gidsen voor de laatste trends,” voegde ze eraan toe. “We weten dat adviseurs moeten zijn waar de klanten zijn, en dat is in opkomende sociale-mediaplatforms.”

Naast het deelnemen aan netwerkmogelijkheden, nam de groep on-site radioshows en podcasts op, waaronder deze aflevering van Trade Secrets.

Tijdens deze speciale bonusaflevering, gesponsord door ALGV, gaat Trade Secrets-medepresentator Emma Weissmann (de hoofdredacteur van TravelAge West) om de tafel met de vijf reisadviseurs van ALGV en een speciale gast: Bernice Padilla, een stewardess van American Airlines die 30.000 volgers heeft verzameld op Instagram en 110.000 volgers op TikTok.

Hier deelt ze best practices als het gaat om social media marketing, het bouwen van een persoonlijk merk en het verbeteren van de betrokkenheid van het publiek.

In deze aflevering:

 • 2:00: Ontmoet Bernice Padilla, stewardess voor American Airlines en @TrendyTraveler op TikTok
 • 3:00 Padilla deelt hoe ze kiest welke inhoud ze op welk platform plaatst
 • 4:30: Padilla praat over het belang van consistentie bij het posten op sociale-mediaplatforms
 • 5:00 Wat is het verschil tussen TikTok-video’s en Instagram-rollen”
 • 6:40 Padilla moedigt luisteraars aan om CapCut te gebruiken voor videobewerking.
 • 7:30: Padilla geeft advies aan reisadviseurs over waar ze op moeten letten tijdens het reizen – en wat goed vertaalt naar een bericht op sociale media.
 • 8:30: Als je op zoek bent naar een samenwerking met een reisaanbieder, hoe pak je dat gesprek over een social media-partnerschap dan aan?
 • 10:30: Reisadviseur Kelli vraagt ​​Padilla wat voor haar heeft gewerkt om de betrokkenheid en volgers te vergroten, en of ze tips heeft voor iemand die net begint op sociale media.
 • 11:30: Ashley van J Co. Travel wil weten hoe je authenticiteit in balans kunt brengen met het bereiken van je publiek.
 • 14:30: Tyler met CS Elements Travel vraagt ​​Padilla hoe ze haar reiskennis heeft gebruikt om haar volgers te vergroten en meer herkenbare inhoud te creëren, en hoe belangrijk het is om een ​​samenhangend uiterlijk te hebben (met vergelijkbare afbeeldingen) op sociale-mediakanalen.
 • 15:50: Padilla adviseert de reisadviseurs om een ​​niche te hebben en ‘on-brand’ te blijven.
 • 16:15: Stelt Padilla voor om een ​​persoonlijk en zakelijk social media-account in twee aparte accounts te splitsen?
 • 18:00 Alyssa van Lovin Away vraagt ​​zich af of Padilla zou overwegen een reisadviseur te gebruiken voor toekomstige reizen
 • 19:20 Will Medina van Destination Wedding Expert vraagt ​​of Padilla een bestemmingshuwelijk wil en welke inhoud volgens haar het beste zou werken voor bruiden bij het promoten van deze niche.

Verdere bronnen:

Padilla’s TikTok: @TrendyTraveler

Padilla’s Instagram: @TrendyTraveler_

Vakanties voor Apple Leisure Group

@AskAnAdvisorALGV op TikTok

Advies nodig?

Bel onze hotline en laat een bericht achter: 201-902-2098
Email ons: [email protected]

Themalied:
Ondertussen in Beieren door Kevin MacLeod
Licentie: https://filmmusic.io/standard-license

Zie omnystudio.com/listener voor privacy-informatie.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in