Hoe doe-ogen te bereiken, de nieuwste TikTok-make-uptrend

0
84


Een nieuwe dag, een nieuwe strijd tussen TikTok-make-uptrends. Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van sireneogen – de zwoele, langwerpige kattenogen die al een tijdje de sociale media overspoelen. Nu is het tijd om plaats te maken voor doe-ogen, de onschuldig ogende tegenhanger van sirene-ogen. Denk aan Maddy vs. Cassie in Euforie. Maddy is aantrekkelijk en edgy, Cassie heeft grote ogen en ziet er lief uit, en dat is zo’n beetje het verschil tussen de twee make-uptrends.

“Doe-ogen lijken meer op poppen”, zegt celebrity-make-upkunstenaar Hailey Hoff. “Om deze ooglook te bereiken, wil je misschien grotere of langere wimpers en een witte voering op de waterlijn toevoegen, wat meer een cirkeleffect aan het oog geeft. Deze look heeft geen vleugeleffect nodig en kan ook worden bereikt door uit te vegen uw oogschaduw onder het oog, highlighting in de ooghoeken en wenkbrauwen, en het toevoegen van wimpers die langer zijn naar het midden van het oog in plaats van naar het einde toe.”

Doe-ogen zijn al nagemaakt door talloze makers op TikTok, en de look begint op stoom te komen. Blijf lezen voor de grote celeb die de trend overneemt, plus de beste producten om het thuis na te bootsen.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in