Hoe doe je de Viral TikTok Love Languages ​​Quiz

0
91


Ik ontdekte dat veel vragen gericht waren op romantische liefde, en ik had niet het gevoel dat deze voor mij als alleenstaande relevant waren.

Een screenshot van de quizvragen.

Ik voelde dat de quiz meer gericht was op mensen in relaties.

5lovelanguages.comDe overige vragen in de quiz volgden allemaal hetzelfde formaat en vroegen me om te kiezen tussen twee opties op basis van wat voor mij meer ‘betekenisvol’ is in een relatie.

Veel van de vragen waren vrij breed en konden worden toegepast op elk type relatie, zoals een vriendschap of familieband. Ik werd bijvoorbeeld gevraagd om te beslissen of het zinvoller was voor iemand van wie ik hou om me uit het niets een sms te sturen of me te knuffelen.

Ik ontdekte echter dat andere vragen specifiek gericht waren op romantische relaties, zoals een vraag met een voorkeursoptie voor een “rugwrijven” van iemand van wie ik hou. Ik weet niet hoe het met iemand anders zit, maar ik heb niet vaak de wens om mijn vrienden om rugmassages te vragen, dus ik denk dat dit meer een vraag was voor koppels.

Ik heb het gevoel dat ik niet echt in staat was om op romantiek gerichte vragen te beantwoorden, omdat ik geen relatie heb. Ik merkte dat ik willekeurig antwoorden op sommige van deze vragen koos omdat ik er geen uitgesproken mening over had, en ik was bang dat dit mijn eindresultaat zou vertekenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in