Hoe doe je de vingerverf-harttrend op TikTok

0
134


TikTokers zijn dol op het hartfilter met vingerverf dat viraal gaat in de app, waardoor mensen op het scherm kunnen tekenen met een reeks veelkleurige hartemoji’s. Hier leest u hoe u de trend zelf kunt proberen.

TikTok blijft de nummer één plek om de nieuwste virale trends te vinden die het internet overspoelen, van bizarre uitdagingen tot populaire dansen.

Veel van de populairste trends van het platform zijn begonnen dankzij het enorme aantal filters en effecten die beschikbaar zijn in de app, waardoor gebruikers hun video’s kunnen aanpassen, games en quizzen kunnen spelen en hilarische virale clips kunnen maken.

Een van de meer recente effecten om het platform te vegen, is het hartfilter voor vingerverf. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je met dit filter met je vinger op het scherm tekenen met veelkleurige hartemoji’s.

Mensen gebruiken het filter voor meerdere verschillende trends. In de ene versie tekenen gebruikers harten rond bepaalde letters op de melodie van ‘Only Love Can Hurt Like This’, en in een andere dagen mensen zichzelf uit om te proberen een zo recht mogelijke lijn te trekken.

Hoe het vingerverfhartfilter op TikTok . te krijgen

Als je mee wilt doen aan een van de trends die zijn geïnspireerd door het vingerverfhartfilter, kun je dat doen door het effect vanuit de app te openen. Om het te krijgen, gaat u als volgt te werk:

  1. Open TikTok.
  2. Klik op de plus-knop om de camera te openen.
  3. Druk in de linkerbenedenhoek op ‘Effecten.’
  4. Klik op het vergrootglas en typ ‘Vingerverf s2.’
  5. Tik op de filter met dezelfde naam en tik nogmaals op het scherm om terug te gaan naar de camera.
  6. Gebruik je vinger om op het scherm tekenen. Hoe sneller je trekt, hoe meer de harten uit elkaar staan.

Video’s die aan deze trend deelnemen, krijgen miljoenen views en likes, en aangezien het effect steeds populairder wordt, zou dit het perfecte moment kunnen zijn om mee te doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in