Hoe doe je de ‘Naughty or Nice’-test op TikTok

0
14


gepubliceerd: 2022-10-31T12:47:34

Bijgewerkt: 2022-10-31T12:47:46

TikTokers komen al in de kerststemming door de ‘Naughty or Nice’-test te doen die steeds populairder wordt in de app – zo doe je de test zelf.

Hoewel Kerstmis nog een tijdje weg is, zijn mensen op internet al enthousiast voor de feestdagen, met video’s over het krijgen van miljoenen likes en views op TikTok, ongeacht de tijd van het jaar.

In oktober zijn gebruikers begonnen met het doen van een online test die beweert je te vertellen of je dit jaar op de stoute of aardige lijst van de kerstman staat, en mensen hebben hun resultaten gedeeld in video’s die duizenden keren bekeken zijn op het platform.

De test vraagt ​​je om je naam in te voeren, waarna het je vertelt op welke lijst je staat en een paar redenen geeft waarom.

Het is gewoon een beetje leuk, maar gebruikers vinden het heerlijk om hun namen en de namen van mensen die ze kennen op de proef te stellen. Als je het zelf wilt proberen, kun je dit als volgt doen.

Hoe doe je de ‘Naughty or Nice’-test op TikTok

Als je de Naughty or Nice-test wilt doen die viraal gaat op TikTok, kun je naar deze link hier bij de North Pole Times gaan.

Scrol omlaag naar het gedeelte met de tekst ‘Ben je stout of aardig’, typ je naam of de naam van de persoon die je wilt controleren en klik op ‘Check List’.

Het vakje ‘leuk’ of het vakje ‘ondeugend’ wordt aangevinkt, en als je onder je naam kijkt, zie je een paar zinnen die beschrijven waarom je op de lijst staat en wat je zou kunnen verbeteren.

Om uw resultaten met TikTok te delen, hoeft u alleen maar een screenshot van de pagina te maken en de afbeelding te uploaden naar een nieuwe video in de app.

Gebruikers zijn al dol op deze virale trend en het zou kunnen dat het populairder wordt naarmate we dichter bij Kerstmis komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in