Hoe Demeeka Cobb het BGW-thuisteam van TikTok naar tv bracht

0
13


Sinds het exploderen op TikTok in 2021, Demeeka Cobb werd geselecteerd om een ​​voor een Emmy genomineerde tv-show te hosten, en ze schrijft haar succes rechtstreeks toe aan haar aanwezigheid op sociale media.

ORLANDO, Fla., 2 januari 2023 /PRNewswire/ — Demeeka Cobb, de oprichter van BGW Home Team, runt een succesvol vastgoedbedrijf in Centraal Florida. Ze is gespecialiseerd in het herkenbaar en begrijpelijk maken van onroerend goed voor iedereen, van de eerste huizenkoper tot de investeerder die op zoek is naar niet-traditionele opties.

Tijdens het hoogtepunt van de pandemie werden makelaars gedwongen om creatief te zijn, dus maakte Cobb een Tiktok-account aan, @marriedrealtors_florida, om haar missie levend te houden terwijl iedereen in lockdown zat. Binnen enkele weken na het aanmaken van het account was ze over 13K volgers en kreeg honderden vragen per dag van klanten die graag hun eerste huis wilden kopen.

“Ik kan me mijn eerste telefoontje nog herinneren, waarin ik vroeg om het huizenkoopproces te starten vanwege een dame die ze op Tiktok zagen”, herinnert ze zich. “Tiktok maakte van mijn bedrijf een nationale naam en opende deuren die ik me nooit had kunnen voorstellen. Nu komt 100% van mijn bedrijf uit sociale media.”

Demeeka legt uit hoe ze haar grote aanwezigheid op Tiktok gebruikte om massaal volgers te krijgen op andere platforms zoals Instagram, waar ze een account aanmaakte, @marriedrealtors_florida, en nu meer dan 200K volgers over de hele wereld, inclusief beroemdheden en professionele atleten. “Het is zo belangrijk om je groei te benutten en te gebruiken om het leven te creëren dat je wilt.”

Zonder vastgoedervaring was Demeeka in staat om een ​​aanwezigheid te creëren die de aandacht trekt en sindsdien heeft ze haar commissies verdrievoudigd. Dit heeft de deur geopend voor meerdere 5-cijferige merkdeals en meer bekendheid voor haar merk over de hele wereld. “Consistentie op sociale media is de sleutel om ervoor te zorgen dat de algoritmen je inhoud blijven pushen, ook in het weekend en op feestdagen”, legt Demeeka uit. “Onthoud dat je nog maar één video verwijderd bent om viraal te gaan en het traject van je bedrijf voor altijd te veranderen.”

Onlangs kreeg Cobb de kans om een ​​televisiepersoonlijkheid te worden voor de door een Emmy genomineerde American Dream TV, en ze schrijft dit rechtstreeks toe aan haar aanwezigheid op sociale media. Slechts 5 van de meer dan 20.000 makelaars werden gekozen om “Selling Orlando” te hosten, en Cobb kan met trots zeggen dat zij een van hen is. De show wordt in 2023 uitgezonden op Cable, Amazon Fire, Apple TV, Roku en andere bronnen.

De show is gericht op cultuur, levensstijl en vermeldingen in het hele land en Demeeka zal bedrijfseigenaren en huiseigenaren interviewen in de Centraal Florida gebied, allemaal vanwege Tiktok. “Sociale media en korte video’s zijn de beste manier om relaties op te bouwen die elke vastgoedmarkt zullen doorstaan”, aldus Cobb. “Als andere makelaars nerveus zijn, deins ik niet terug omdat mijn bedrijf klanten door het hele land bedient.”

Over BGW Thuisteam

BGW Home Team is een nationaal en internationaal vastgoedteam dat eigenwoningbezit en financiële geletterdheid herkenbaar en begrijpelijk maakt. Ga voor meer informatie naar www.bgwhometeam.com en volg ons op Instagram.

Perscontact:

Toon
407-755-9224
https://www.bgwhometeam.com

BRON BGW ThuisteamLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in