Hoe deel te nemen aan deze esthetische TikTok-trend?

0
100


Gebruik de If I Was A-trend om je volgende TikTok een vleugje kleur, glamour en persoonlijkheid te geven. Hier leest u hoe u deze nieuwe esthetische TikTok-trend kunt maken.


Een golf van kleur en inspiratie is overspoeld TikTok’s FYP vanwege de nieuwste oogstrelende If I Was A-trend. Deze TikTok-video’s belichamen kunst om de persoonlijkheden van mensen te beschrijven. Het is een leuke en lonende sensatie die velen niet willen missen.


Er wordt veel vertrouwd op de app van TikTok wat betreft trends. De meeste TikTok-trends gebruiken filters, zoals het Instant Film-filter tijdens de Polaroid-trend. Soms vertrouwen ze op groene schermen of geluiden op het platform. Toch vertrouwen veel gebruikers op externe apps om hun video’s te maken. CapCut is videobewerkingssoftware op Android- en iPhone-apparaten die makers van inhoud vaak gebruiken. Het biedt gebruikers meer veelzijdigheid bij het trimmen van video’s, perfect voor de If I Was A Trend.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

GERELATEERD: TikTok’s AR-volgeffecten voor uw huisdier gebruiken?

De eerste stap bij deelname aan de If I Was A TikTok-trend is het voorbereiden van de vragen en antwoorden. De vragen kunnen zoveel zijn als gewenst of nodig zijn, maar het moet vragen ‘Als ik A was’ en één esthetisch woord of zinsdeel invoegen. Zoals ‘If I Was A Color’ of ‘If I Was A Season’. Zodra de vragen zijn voorbereid. Het is tijd om naar de antwoorden te zoeken. Ga naar Pinterest of een vergelijkbaar platform en bewaar 24 foto’s als antwoord op elke vraag. Zo kon de vraag ‘If I Was A Color’ beantwoord worden met 24 afbeeldingen van felgele objecten. Het is belangrijk om te onthouden dat er voor elke vraag 24 afbeeldingen zijn. Dus meer vragen betekenen ook meer foto’s.


Stel de esthetische video samen

Meedoen aan de If I Was A-trend is niet zoals de meeste andere TikTok-trends. Gewoonlijk zijn trends alleen afhankelijk van de TikTok-app, maar de If I Was A is uniek omdat het CapCut vereist, of een ander videobewerkingsmedium. Begin met het opslaan van een TikTok met het geluid van het nummer “Run Boy Run” van Woodkid. Importeer die video nu in CapCut om het geluid te extraheren. Gebruik in CapCut het geëxtraheerde geluid om de video te maken. Begin met het importeren van de eerste foto. De eerste foto met het bijschrift ‘If I Was A’ moet 0,8 seconden lang zijn. Importeer vervolgens de 24 afbeeldingen voor de eerste vraag en knip ze tot 0,1 seconde lang. Voeg vervolgens aan het einde van de 24 foto’s een gekleurde achtergrond toe die past bij de visuele stijl van de antwoorden en stel deze in op 0,9 seconden.

Zodra de eerste vraag is samengesteld, is het tijd om de tekst toe te voegen. Begin met de eerste foto van de 24 foto’s en voeg het laatste woord van de vraag toe. Als de vraag is ‘Als ik een kleur was, dan zou het woord zijn ‘Kleur.‘ Verleng de lengte van de tekst over alle 24 foto’s. Ga nu naar de gekleurde achtergrond en beantwoord de vraag. Het wordt echter lastig omdat het bij het geluid moet passen. Voeg de eerste helft van het antwoord toe aan het begin en de tweede helft na de storing. Dus voor geel begint het als ‘Yell’ en eindigt het als ‘Yellow’.‘ Spoel nu af en herhaal de stappen voor elke vraag totdat de video klaar is.

Denk er bij het uploaden van het eindresultaat naar TikTok aan om het videogeluid te bedekken met het daadwerkelijke geluid van de artiest op TikTok. Artiesten moeten de eer krijgen dat hun nummers in de trend worden gebruikt. Aangezien de If I Was A-trend gebaseerd is op vraag en antwoord, vinden sommige makers naaste mensen in hun leven om mee te doen, zoals een echtgenoot, zus of beste vriend. Dat hoeft echter niet zo te zijn. If I Was A is een geweldige manier om je eigen identiteit te weerspiegelen. Gebruik de hashtags #ifIwasa en #ifiwasatrend op TikTok delen.

Bronnen: TikTok

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in