Hoe de virale ‘MBTI Chemistry’-quiz van TikTok te doen

0
90


TikTok-gebruikers gaan viraal door hun resultaten te delen met de populaire ‘MBTI Chemistry’-quiz, die laat zien hoe compatibel je vriendschapsgroep is op basis van je vierletterige persoonlijkheidstype.

Er zijn in de loop der jaren een aantal verschillende persoonlijkheidsquizzen viraal gegaan op het korte videoplatform TikTok, waaronder de menselijke gevoelstest en de mentale leeftijdsquiz.

Deze quizzen beweren meestal iets over je persoonlijkheid te vertellen, en gebruikers delen hun resultaten graag in video’s op TikTok.

De nieuwste quiz om de rondes op de app te doen, heet de ‘MBTI Chemistry’-quiz. MBTI staat voor de Myers-Briggs Type Indicator, een zelfrapportagevragenlijst die mensen in 16 typen indeelt, waarbij elk type een vierletterig acroniem is, zoals ISTJ of ENFP.

De ‘MBTI Chemistry’-quiz gaat nog een stap verder en stelt je in staat om alle vierletterige persoonlijkheidstypes van je vrienden in te voeren om erachter te komen hoe compatibel elk lid is met de rest van de groep. Opmerking: Deze quiz is niet aangesloten bij de officiële Myers-Briggs Type Indicator-beoordeling.

Video’s met deze quiz zijn miljoenen keren bekeken, dus als je op de trend wilt inspelen, kun je de quiz als volgt doen.

Hoe doe je de ‘MBTI Chemistry’ quiz op TikTok

Voordat u de test doet, moet u ervoor zorgen dat u uw persoonlijkheidstype kent, evenals het type vrienden dat u in de quiz wilt opnemen. Als u uw type nog niet weet, kunt u dat hier doen.

Ga hierna via deze link naar de Chemiequiz op ddok9.com. Eenmaal op de pagina, voer je je naam in en selecteer je je persoonlijkheidstype, klik vervolgens op ‘Opslaan en kijk hoe we het hebben gevonden’.

Voer op de nieuwe pagina een naam in voor uw groep. Vanaf hier kun je je vrienden uitnodigen voor de groep door te delen op WhatsApp of Facebook, of door de link te kopiëren en te delen.

U kunt uw vrienden ook handmatig toevoegen door op ‘MBTI rechtstreeks toevoegen’ te klikken. Voer vanaf daar de namen van uw vrienden en hun persoonlijkheidstypes in. Je kunt delen met een groep van maximaal tien personen, inclusief jezelf.

Klik vervolgens op elke naam om te zien hoe hun chemie is met anderen in de groep, met resultaten variërend van ‘Perfect’ tot ‘Ramp’.

Deze quiz blijft viraal gaan op TikTok naarmate meer mensen hun resultaten delen met hun volgers in de app.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in