Hoe de Viral Falsie-toepassingshack van TikTok te doen

0
110


@arartistry

Tutorial #makeupgenius #geniusmakeup #falselashcheck #falselashescheck #fakelasheshack #fakelasheschallenge #fakelashestutorial #fakelashproblems #menslashes #gaymakeupdrag #naturallashchallenge #fyp💄

♬ origineel geluid – Adrián Ríos

  • Een hack om gemakkelijk valse wimpers aan te brengen gaat viraal op TikTok.
  • Het enige wat je nodig hebt zijn een strook falsies, wenkbrauwwax, wimperlijm en een wimperkruller.
  • Blijf lezen voor een stapsgewijze zelfstudie over hoe u gemakkelijk valse wimpers kunt aanbrengen.

Als het op make-up aankomt, is er één klein detail dat je look van nul naar 100 kan brengen, en dat zijn je wimpers. Of je nu gezegend bent met van nature dikke wimpers of een mascara hebt gevonden die langer en meer volume geeft, het maakt een enorm verschil. Voor iedereen die op die afdeling wat extra hulp nodig heeft, zijn valse wimpers een populaire optie, maar voor sommige mensen kan het aanvraagproces intimiderend zijn – zo niet vrijwel onmogelijk om goed te krijgen.

Als je nog nooit met succes valse wimpers hebt kunnen aanbrengen, maak je geen zorgen: TikTok heeft daar een hack voor. Beautymaker Adrián Ríos toonde onlangs een video waarin hij een wimperkruller gebruikte om gemakkelijk en eenvoudig nepwimpers aan te brengen, en de video ging snel viraal. (Ja, een wimperkruller.) Sinds hij zijn video voor het eerst plaatste, heeft hij meer dan twee miljoen likes verzameld en tonnen beauty-influencers en TikTok-gebruikers hebben de hack zelf uitgeprobeerd, en de resultaten zijn ronduit verbluffend.

Je hebt een paar dingen nodig om de hack zelf te testen: een wimperkruller, wenkbrauwwax, wimperlijm, een schone spoel en natuurlijk een strook van je valse wimpers. U wilt beginnen door uw valse wimpers op maat te knippen om er zeker van te zijn dat ze bij uw oogvorm passen. Als je natuurlijke wimpers recht zijn, wil je er ook voor zorgen dat je ze krult voordat je met de rest van het proces begint.

Breng eerst een kleine hoeveelheid wenkbrauwwax aan op uw wimperkruller en plaats vervolgens uw valse wimpers erop. Ríos merkt in zijn TikTok-video op dat “de wenkbrauwwax nodig is omdat deze sterk genoeg is om de wimper op zijn plaats te houden terwijl je hem opent [the eyelash curler] en breng het aan op je oog, maar het is niet sterker dan de lijm.” Wanneer je je valse wimpers op de krultang plaatst, zorg er dan voor dat de wimpers op de wimperkruller naar buiten gericht zijn, op dezelfde manier als wanneer je ze rechtstreeks zou plaatsen op je wimpers.

Dep vervolgens een klein beetje wimperlijm op de schone spoel en haal het door je wimpers, zodat de lijm aan de onderkant van je wimpers plakt, niet aan het ooglid. Je kunt de lijm ook rechtstreeks op de onderkant van je wimpers aanbrengen zonder de spoolie, maar gebruikers hebben opgemerkt dat de spoolie met precisie helpt. De laatste stap is om je wimperkruller te nemen en deze onder je wimpers uit te lijnen (waar je de lijm hebt geplaatst) en ze op je echte wimpers te krullen.

TikTok-gebruikers zijn geobsedeerd geraakt door de hack, die minder dan vijf minuten duurt om onder de knie te krijgen, en meerdere video’s van mensen die de look voor zichzelf opnieuw creëren, zijn viraal gegaan. Als je iemand bent die worstelt met het aanbrengen van valse wimpers, is dit misschien wel de hack om je eindelijk een falsie-application pro te maken.

@klaudiasyd

OMG @Adrián Ríos dit is zo slim!!! wat vind jij?? #makeuphack #fyp #lashextensions #beautyhacks #lashes

♬ Eerste klas – Jack Harlow

@glambythegram

deze hack is het proberen waard😍 ib:@arartistry #lashhack #lashtipsandtricks #makeuphack #lashtipsoftheday

♬ Zoals het was – Harry Styles

@yannalinnaa

Het feit dat het echt werkte, verbaast me ️ vc: @Adrián Ríos #makeup #beauty #makeuptutorial #lashhack #makeuphacks #MoveWithTommy

♬ origineel geluid – Yana ✨LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in