Hoe de Run Boy Run TikTok-uitdaging te doen?

0
71


Iedereen houdt van een goede TikTok-trend, of het nu gaat om een ​​dansroutine, het samenstellen van een outfit, schoonheidshacks, schoonmaakhacks of zelfs hacks voor het verwijderen van spinnen. Op dit moment de ronde doen is de Run Boy Run-uitdaging, een gezonde trend met foto’s die in minder dan een seconde worden verwisseld.

Beginnend met de zin “If I was a”, gevolgd door een enkel woord zoals kleur, weer, seizoen, bloem, element, is het uitgangspunt dat je je partner deze vragen stelt, en zij moeten antwoorden met de afbeeldingen die zij denken dat ze passen je persoonlijkheid, esthetiek, enz. Zodra je alle foto’s hebt verzameld, rangschik je ze in een enkele video en voeg je de muziek erachter toe. Voor degenen die mee willen doen aan de trend maar niet echt weten hoe ze de video moeten samenstellen, heeft deze TikTok-gebruiker genaamd Ana (@anarvra) een Run Boy Run challenge-tutorial gemaakt die je stap voor stap door alles leidt stap…

Deze inhoud wordt geïmporteerd vanuit TikTok. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een ander formaat vinden, of u kunt meer informatie vinden op hun website.

Ter info, ze gebruikte de Capcut-app om de uitdaging aan te gaan

 1. Je moet de video van @richbythecringe naar je apparaat downloaden voor het geluid.
 2. Open de video in de Capcut-app, verwijder de audio door op audio extraheren te klikken en verwijder vervolgens de video.
 3. Voeg een video van jezelf toe die aan het begin 3 seconden duurt en voeg de tekst “If I was a” voor dezelfde duur toe.
 4. Ongeacht de categorieën die voor uw individuele video zijn gemaakt, u moet voor elke video 24 foto’s verzamelen.
 5. Zorg er bij het toevoegen voor dat elke afbeelding behalve de 15e foto van elke categorie wordt weergegeven met intervallen van 0,1 seconde. Nummer 15 moet 0,4 seconden zijn.
 6. Voeg een blokkleurenafbeelding van 0,9 seconden toe aan het einde van elke categorie.
 7. Nadat u de 24 afbeeldingen hebt toegevoegd, voegt u een tekstoverlay toe om elke categorie een naam te geven en past u deze aan de lengte van de foto’s aan. Je kunt elk lettertype gebruiken dat je leuk vindt!
 8. Exporteer ten slotte de video en deel deze met je TikTok-account. Zorg er bij het uploaden voor dat je het Run Boy Run-nummer toevoegt, maar demp het en voeg de nodige hashtags toe.
  1. Voila! Je hebt de TikTok-trend voltooid. Nu wachten op de volgende uitdaging…

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in